Husa pentru iPhone Speck CandyShell Amped

0 Shares
0
0
0

Husa pentru iPhone Speck CandyShell Amped
Producatorul de accesorii pentru smartphone Speck, a venit cu o solutie noua pentru modelele iPhone 5 si iPhone 5s: o husa protectoare ce promite in acelasi timp un output sonor de 2 ori mai mare, de la boxa iPhone-ului tau. Esti interesat de huse iPhone? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Modelul se numeste CandyShell Amped si vine la un pret de 44.95 de dolari. Aceasta husa foloseste un design unic, ce are capabilitatea de a amplifica sunetul care vine de la boxa iPhone-ului, fara a folosi nici un alt device electronic sau puterea bateriei, pentru a face asta.

Specificatiile husei:
•    Dimensiuni: 2.50 x 0.58 x 5.13 inch (6.35 x .9525 x 13.0175 cm)
•    Greutate: 1.2 oz. (34 grame)
•    Materiale: carcasa din policarbonat si interiorul din elastomeri termoplastici.
•    Culori disponibile: negru/gri, cadet blue (albastru), carribean blue, bubblegum ping/flamingo pink (roz).

Caracteristicile principale de design.

Privita de la exterior, husa Speck CandyShell Amped, arata ca si alte huse glossy de la acelasi producator.

Dar asa cum este cazul si pentru alte huse, ceea ce avem la interior conteaza de fapt cel mai mult si face diferenta in cele din urma. In loc sa foloseasca o amplificare electronica, care nu ar face decat sa consume si mai mult bateria telefonului, canalele husei AMPED dirijeaza sunetul provenit de la boxe prin niste forme de tip “horn” – cos, care sunt amplasate exact in locul unde sunt pozitionate boxele.

Ganditi-va la acest concept ca la un megafon in miniatura. Dar, functioneaza cu adevarat?

Specialistii au testat deja acest model de husa in standardul de sunet ISO 3754:2021, primind totodata si certificarea oficiala. Cu alte cuvinte da, chiar functioneaza. In acelasi timp, husa respecta standardul de rezistenta la cazaturi si loviri MIL-STD-810G, asa ca vei fi foarte protejat si in cazul in care iti scapi iPhone-ul pe jos.

Husa este prevazuta si cu butoane pentru volum, dar si un switch on/off. Specificatiile acestei huse ne asigura ca aceasta ne poate fi de ajutor in foarte multe situatii.

Producatorii recomanda folosirea acesteia mai ales daca avem de gand sa sustinem conferinte pe telefon sau daca telefonul se afla in posesia unei persoane in varsta care nu mai sta atat de bine cu auzul, husa va amplifica sunetul boxelor, in asa fel incat totul sa se auda destul de tare si clar. De asemenea, se pot share-ui fisiere video si audio cu prietenii sau familia, fara a mai fi nevoie sa adaugi pentru acest lucru si boxe externe.

In urma testelor, se pare ca sunetul este amplificat intr-adevar, dar mai mult pe partea de bas si mai putin pe cea de inalte.

Cu volumul iPhone-ului la 50% de exemplu, putem observa cu usurinta ca sistemul isi face treaba. Muzica poate parea ca suna mai putin vibrant, dar cu siguranta se va auzi mai tare, daca folosim aceasta husa. Vocile din apelurile obisnuite, se vor auzi si ele mai tare si mai clar.

Concluzii.

Daca boxa de pe iPhone-ul tau pur si simplu nu este de ajuns pentru nevoile tale, husa de la Speck este ceea ce ai nevoie si vine la un pret rezonabil.

0 Shares
You May Also Like