iPhone 7 – data de lansare si pret pentru UK

0 Shares
0
0
0

iphone-7-data-de-lansare-si-pret-pentru-uk

Dupa luni intregi de asteptari si de speculatii, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, au devenit in sfarsit oficiale. Pentru reparatii iPhone, , acceseaza Service-Gsm.ro.

Asa cum ne asteptam, noile smartphone-uri de la Apple, introduc disparitia headphone jack-ului obisnuit, aduc upgrade-uri importante pe partea de camera foto si ofera 2 noi optiuni de culoare: black si jet black.

iPhone 7 este acum disponibil pentru pre-order (pre-comanda), dar te sfatuim sa mai astepti putin, pentru stabilizarea preturilor si pentru eventuale noi modele ale acestei game, care s-ar putea sa apara intre timp.

In momentul de fata, timpul de livrare pentru varianta Jet Black iPhone 7 Plus, atat in varianta de stocare de 128 gb cat si in cea de 256 de gb, s-a mutat in luna Noiembrie. Toate celelalte modele de iPhone 7 Plus au durate de livrare de pana la 2 sau 3 saptamani, desi unele modele de 256 de gb, pot fi livrate pana pe 27 sau 29 Septembrie.

iPhone 7-le simplu, modelul mai mic, este si el foarte asteptat. Atat modelele Black cat si Jet Black pot fi livrate in 2 sau 3 saptamani, in timp ce pentru alte versiuni, va trebui sa asteptati ceva mai mult.
Pretul.

In timp ce iPhone 7 are acelasi pret cu iPhone 6s la lansare in Statele Unite, cumparatorii din Marea Britanie, vor plati ceva mai mult pentru acest device. La Apple Store, iPhone 7 in versiunile de 32 Gb, 128 Gb si 256 Gb sunt la preturile de 599 lire, 699 de lire si 799 de lire comparativ cu 539 lire, 619 lire si respectiv 699 de lire in Statele Unite. Alti retaileri sau operatori, au deasemenea preturi diferite.

La Carphone Warehouse iti poti achizitiona un iPhone 7 sau un iPhone 7 Plus la abonament prin EE, O2, Vodafone sau ID, desi retailerii nu ofera aceste device-uri in modul SIM free, adica la liber.

Preturile la abonament pentru iPhone 7, incep de la 45 de lire pe luna, cu un avans de 99 de lire, la O2 in acest tarif fiind incluse minute nelimitate in retea, mesaje text nelimitate si 5gb date (internet). iPhone 7 Plus este disponibil cu un avans de 169.99 de lire si un abonament lunar de 42 de lire la Vodafone, dar cu un pachet de date mobile mai mic si anume 3GB de date.

Cei de la BT ofera iPhone 7 cu un discount generos de 120 lire (calculat pe perioada unui an). Preturile abonamentelor incep de la 44 de lire pe luna. EE au dat drumul si ei la pre-comenzi si ofera iPhone 7 de la 49.99 de lire pe luna, iar iPhone 7 Plus de la 79.99 pe luna, la abonament.

Three, care promite atat disponibilitatea iPhone 7 cat si iPhone 7 Plus, inca de la data lansarii, ofera iPhone 7 la pretul de 42 lire pe luna (cu abonament) si un avans de 99 de lire. Pachetul va dispune de 4gb de date. iPhone 7 Plus va fi bineinteles mai scump, la un avans de 99 de lire si 50 de dolari pe luna valoarea abonamentului.

0 Shares
You May Also Like