Implantul dentar – avantaje care iti inving teama si te trimit la medicul specialist

0 Shares
0
0
0

Implantul dentar face deja parte din recomandarile medicilor specialisti, tot mai mult in defavoarea altor metode.

Medicina a progresat, tehnicile in implantologie dentara sunt moderne, iar aceste aspecte se traduc pentru pacient in avantaje multiple: interventii scurte, mai putin invazive, mai multe implanturi realizate intr-o singura sedinta, riscuri minime, durere deloc.

Despre ce avantaje ii trimit pe pacienti cat mai curand la medicul specialist pentru a solicita un implant dentar, detaliem in randurile ce urmeaza.

Implantul dentar, o investitie pe termen lung

Daca este intretinut corect, daca vizitele la medicul stomatolog sunt frecvente si in principal de preventie, un implant dentar are toate sansele sa reziste pe arcada si pana la 20 de ani.

Este asadar cert ca aceasta investitie este de durata. Fata de puntea dentara spre exemplu, care trebuie schimbata la anumite intervale de timp, care nu poate preveni retractia gingivala in locul in care dintii lipsesc, implantul este clar net superior.

Fara sanse de esec

In trecut, cine risca aceasta procedura stia ca isi asuma implicit ca organismul sa nu accepte implantul. Acum nu se mai pune problema asa, tinand cont de abordarea de inalta precizie, tehnologia avansata utilizata astazi.

La Dental Premier implanturile sunt realizate din materiale 100% biocompatibile. In plus, numeroasele proceduri efectuate sunt cartea de vizita a medicilor parte din aceasta echipa.

Dinti ficsi si aspect natural

Un implant poate fi inserat, independent de dintii de langa. Se va insera in os, astfel va stopa migratia dintilor invecinati. Ce rezulta este un dinte fix, stabil, cu care poti musca, mesteca fara probleme. Iar ca aspect arata fix ca un dinte natural astfel incat nu se face distinctie intre ce este natural si ce este implant.

O varietate de tipuri de implant, cu preturi de asemenea variate, regasesti la Dental Premier. Insa indiferent despre care tip vorbim, sistemele de implanturi Fast&Fixed Bredent, FastSmile Inno si All-on-4/All-on-6 Nobel Biocare pe care medicii de la Dental Premier se bazeaza, inseamna tehnologie moderna ce avantajeaza pacientul.

Intr-un timp mai scurt si dintr-o singura procedura pot fi inserate mai multe implanturi, fara sa mai fie necesara aditia de os, sinus lifting si cu un timp de vindecare optimizat.

Pana la vindecarea completa, adica pana la 3-6 luni cand se incheie etapa de osteointegrare, pacientul poate dispune de o lucrare fixa provizorie cu care poate manca si zambi normal pe toata durata tratamentului. Plata finala a lucrarii definitive fixe va fi realizata in etapa a doua, adica dupa acest interval de 3-6 luni.

Detalii despre cum decurg astfel de interventii, preturi si multe alte detalii regasim si in cadrul paginii oficiale dentalpremier.ro.

0 Shares
You May Also Like