Informatii despre cremare

0 Shares
0
0
0

Informatii despre cremareIn Romania, in cele mai multe cazuri, atunci cand o persoana moare, familia greu incercata se pregateste de inmormantare. Exista insa si situatii in care, ultima dorinta a persoanei decedate a fost sa fie incinerata intr-un crematoriu Romania, asa ca familiile greu incercate vor cauta cel mai bun crematoriu, pentru ca trupul neinsufletit sa fie incinerat.

Apoi, exista si situatii in care persoanele decedate nu au mai apucat sa isi cumpere loc de veci, iar acum familiilor incercate nu le ramane alta solutie decat aceea de a opta pentru incinerarea decedatului.

Dat fiind faptul ca incinerarea umana are loc din ce in ce mai des in tara noastra, in urmatoarele randuri vom vedea care sunt cateva dintre cele mai mari curiozitati pe care le au oamenii in ceea ce priveste un crematoriu Romania. Iata asadar despre ce este vorba:

Ce este o camera de cremare?

O camera de cremare, denumita replica, este un cuptor industrial suficient de mare pentru a tine un corp. Caramizile rezistente la foc aliniaza camera si pot rezista la temperaturi de pana la 2000 de grade. Cuptoarele moderne de cremare sunt create in conformitate cu standardele stricte de mediu si de calitate a aerului. Cuptoarele cu gaz natural, propan sau motorina. De asemenea, sunt automatizate si computerizate.

Ce se face cu metalul care ramane dupa cremare?

Dupa incinerare, ramasitele sunt racite. Operatorul inspecteaza ramasitele pentru a gasi ramasitele de metal ramase in urma si le indeparteaza manual sau cu magneti puternici. Metalul este adesea trimis la un reciclator.

Ce se face cu resturile ramase direct dupa cremare?

Ne referim la ramasite cremate ca cenusa, dar ceea ce a ramas in urma sunt de fapt bucati de os. Dupa cremare, un procesor special macina fragmentele in ceea ce numim „cremaine”. La aceasta ne referim atunci cand ne referim la cenusa.

Ce fel de recipient este folosit pentru ramasitele incinerate?

Dupa macinare, cenusa este plasata intr-o punga de plastic. Geanta este plasata in urna pe care familia o furnizeaza sau intr-un recipient temporar. Urna sau recipientul cu cenusa este returnat familiei.

Atat cremarea, cat si ingroparea in sol implica procese care functioneaza asupra corpului. In cremare, caldura este procesul. La inmormantare, procesul este descompunerea. A decide care este potrivit pentru dvs. sau persoana iubita depinde de multi factori. Costurile, convingerile dvs. religioase si traditiile familiei ar trebui sa fie luate in considerare. Pana la urma, numai dvs. trebuie sa decideti care este solutia potrivita pentru circumstantele dvs. Speram ca o intelegere de baza a procesului va va ajuta sa decideti.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care cu siguranta toata lumea trebuie sa le cunoasca in ceea ce priveste procesul de cremare a unui corp uman. Dupa cum spuneam, locurile de veci sunt din ce in ce mai putine, asa ca este cat se poate de firesc ca oamenii sa ia in calcul din ce in ce mai des ideea incinerarii umane.

In plus, daca incinerati un membru al familiei, ii veti putea pastra cenusa intr-o urna. Puteti pastra cenusa, o puteti arunca in mare, sau puteti face cu ea, ceea ce v-a rugat persoana decedata.

0 Shares
You May Also Like