La ce ajuta fotografia de produs 360 ?

0 Shares
0
0
0

fotografia de produsFotografia de produs trebuie sa fie realizata cat mai profesional pentru a ajuta clientii sa studieze cat mai bine produsul ce vor sa-l cumpere. Pentru a convinge vizitatorii magazinului sa cumpere un anumit produs, pe langa o descriere detaliata, recomand fotografia de produs la 360 de grade.

Daca folositi acest gen de fotografie pentru promovarea produsului, eventualii clienti o sa fie convinsi mai repede sa cumpere produsul, retururile o sa scada semnificativ deoarece cumparatorul vede exact ce cumpara. Printr-o simpla  fotografie statica nu se poate prezenta un produs la fel de bine ca printr-o fotografie 360. Fotografia de produs 360 ofera o imagine excelenta asupra produsului. Produsul dintr-o imagine 360 se poate roti orizontal din orice unghi, iar clientul magazinului prinde cat mai multa incredere in produs si-n magazin, facandu-i deosebita placere sa cumpere de la dumneavoastra.

Magazinele online ce au trecut de la fotografia statica la cea  360 au inregistrat vanzari mai mari, iar retururile aproape ca au disparut.

Unul dintre magazinele online ce sunt multumite de eficienta imaginii la 360 grade, Wo-Men.ro a castigat increderea clientilor, oferindu-le posibilitatea de a vedea cat mai bine produsul ce vor sa-l cumpere. Wo-Men a reusit sa inregistreze un profit considerabil din vanzarea de bratari piele , curele , adica din cadouri si accesorii.

Daca doriti ca magazinul dumneavoastra sa castige increderea cat mai multor clienti, iar vanzarile sa creasca semnificativ, incercati sa va faceti produsele cunoscute publicului prin fotografia de produs la 360 de  grade, asa cum au facut cei de la Wo-Men.

 

0 Shares
You May Also Like