Locuri foarte frumoase din Romania pentru o excursie de vis

0 Shares
0
0
0

Locuri foarte frumoase din Romania pentru o excursie de visFoarte multi cetateni romani aleg sa viziteze diferite tari din Europa an de an, iar astfel cheltuiesc foarte multi bani pentru o excursie de cateva zile.

Ei bine, trebuie insa precizat faptul ca exista o multime de persoane din Romania care atunci cand au timp liber, prefera sa viziteze Romania, iar in tara noastra cu siguranta sunt o multime de locuri frumoase care merita vizitate.

Cei care opteaza pentru excursii Romania, pot sa viziteze de exemplu Salina Turda care se afla la doar 30 de kilometri de Cluj Napoca, si la cateva sute de metri sub pamant.

Salina Turda reprezinta o lume subterana unde temperatura este de doar 10 grade Celsius, si o lume in care omul si natura au lucrat cot la cot pentru a pune la dispozitia vizitatorilor un orasel mic de sare.

Salina Turda este locul in care zacamantul natural se extragea inca de pe vremea romanilor, iar in prezent reprezinta o oaza de sanatate balneara, dar si o mini baza de agrement elegant cu teren de sport, lac natural, amfiteatru, muzeu natural, loc de joaca pentru copii, si alte atractii precum plimbarea cu bicicleta, plimbarea cu barca, etc.

Asadar, cei care isi doresc o excursie de neuitat in Romania, pot opta pentru o vizita la Salina Turda.

Persoanele pasionate de istorie pot alege sa mearga intr-o excursie si pana in orasul Alba Iulia, pentru a vizita Cetatea Alba Carolina, care reprezinta capitolul dedicat domninatiei habsburgice de la noi din tara.

Din momentul in care a fost restaurata cetatea, aceasta a devenit o bijuterie arhitecturala care zi de zi este vizitata de foarte multa lume, asa ca persoanele care sunt pasionate de istorie nu trebuie sa rateze ocazia de a vizita acest obiectiv turistic.

Cimitirul vesel de la Sapanta reprezinta un alt punct de atractie al Romaniei, care este cunoscut in toata Europa si nu numai. Acest cimitir vesel este cunoscut in toate colturile lumii, si foarte multi turisti straini viziteaza anual cimitirul.

Deci, pentru o excrusie in Romania, cimitirul vesel de la Sapanta poate sa reprezinte o alegere inspirata, pentru ca toti cei care ies din cimitir au zambetul pe buze, iar o excursie pana la Sapanta cu siguranta nu este foste scumpa.

Delta Dunarii reprezinta o alta destinatie ideala pentru foarte multi cetateni romani si nu numai. Foarte multe persoane care isi doresc sa scape de tensiune aleg o ora de yoga sau de meditatie budista, insa persoanele care au vizitat cel putin odata Delta Dunarii cunosc faptul ca o plimbare cu barca prin delta este mult mai relaxanta decat orice.

Cei care insa isi doresc o vacanta in Romania in care sa se distreze, in mod evident vor alege sa isi petreaca timpul liber pe litoralul Marii Negre (pe timpul sezonului cald).

Deasemenea, Romania are si cateva orase de traditie care merita vizitate, iar aici putem aminti de exemplu orasul Sibiu sau Sighisoara de exemplu.

Asadar, dupa cum se poate observa, persoanele care isi doresc sa viziteze Romania, cu siguranta au ce vedea, pentru ca avem o tara foarte frumoasa.

 

0 Shares
You May Also Like
De ce sa vizitezi Argentina?

TurismDe ce sa vizitezi Argentina?

Daca esti in cautare de excursii Argentina iti recomandam sa citesti acest articol. Exista destule motive pentru a…