MOTOCULTIVATOARE – MOTOPRASITOARE

0 Shares
0
0
0

Cultivarea pamantului necesita aliati puternici, specialisti in cultivarea pamantului, rigurosi si atenti, puternici si rezistenti pe perioade mari si suprafete cu diferite texturi de sol, practici si de incredere, capabili sa se adapteze atat zonelor intinse cat si gradinilor de dimensiuni mici si medii. Acesti aliati sunt uneltele de sapat sau prasit pamantul – motocultivatoare si motoprositoare.
Motoprasitoarea hobby Husqvarna T 300 RS, ideala pentru gradini personale, care necesita intretinere continua si diversificata, cum ar fi pregatirea terenului pentru insamantare, crearea de ronduri pentru plantarea florilor sau a legumelor decorative (varza creata, ceapa, s.a.) precum si a legumelor clasice.

motoprasitoare1

Motocultivatorul poate fi folosit cu urmatoarele tipuri de accesorii: extensii pentru freza, grebla pentru muschi, scarificator, accesoriu pentru indepartat buruienile, accesoriu pentru bordurat, musuruitor. Ca atare, un singur utilaj este perfect capabil sa intretina totul – de la pregatirea pentru semanare, pana la operatiile de dupa recoltare, gama complete de interventii necesare unei gradini personale cultivata ca hobby sau pentru intretinerea unei familii.
Amplasat pe un cadru rigid, robusta si usor de intretinut, motosapa nu are nevoie de interventia unui specialist pentru schimbarea accesoriilor de lucru din dotare. Montarea si demontarea acestora se face rapid, sigur, recomandabil este ca dupa folosire sa se curate si sa se  verifice integritatea partilor componente ale fiecarui accesoriu in parte, dupa care sa se greseze partile metalice in miscare si sa se stocheze in spatii curate, ferite de umezeala.

Un motocultivator cu calitati superioare este modelul TF 334 echipat cu motor Subaru. Silentios si puternic, are ca atu-uri 2 trepte de viteza (inainte si inapoi), o latime de lucru de 80 cm si adancimea de 30 cm. Si la acesta, accesoriile ce se pot adapta sunt plugul, prasitoarea si rarita, rotile metalice.

motocultivatoare1

In cazul motoprasitoarei T 860 HX, motorul Honda, cu care este echipata aceasta, are 2 viteze inainte si o viteza inapoi, selectorul de viteze este montat pe ghidon intr-o zona usor-accesibila, astfel ca operatorul poate varia comod viteza in functie de caracteristicile solului, de dorinta si puterea proprie. Proiectat pentru utilizare privata, acest utilaj se remarca prin manevrabilitate si rezistenta ridicate, prin precizie de lucru maxima datorita transmisiei cu lant si adaptabilitate ( fata de  operator si fata de solul de prelucrat). Latimea de lucru este de 90 cm, adancimea de lucru fiind de 30 cm.
motocultivatoare2
Toate aceste utilaje se pot achizitiona prin firma Cosma-Husqvarna, care asigura clientilor, consultanta inainte de achizitionare, cat si dupa, service, garantie si reparatii post-garantie cu piese de schimb originale Husqvarna si un personal competent care sa se ocupe de toate problemele dumneavoastra privind acest echipament de lucru.

0 Shares
You May Also Like