Nu toate gentile sunt la fel! Tipuri de genti in functie de situatie

0 Shares
0
0
0

Nu toate gentile sunt la fel! Tipuri de genti in functie de situatieCand plecam de acasa, uitam adesea sau nu dedicam timpul necesar alegerii gentii potrivite. A merge cu o geanta imensa la o petrecere de noapte iti va ruina eleganta sau aparitia pe plaja cu geanta ta structurata din piele va parea mai mult o ignoranta absoluta a modei. Aici va spunem acele ocazii si acele modele de genti care se potrivesc mai bine.

BIROU

Servieta structurata de tip geanta sau satchel este o optiune excelenta pentru birou si in general pentru femeile care petrec mult timp departe de casa. Gentile structurate au de obicei mai multe compartimente pentru a stoca documente, bani, machiaj, tablete, smartphone-uri si chiar pranzul. Ele sunt de obicei formale, elegante si durabile. Datorita manerului dublu, geanta structurata este usor de transportat pe antebrat.

Geanta medie este interesanta pentru birou, desi tinde sa fie mai putin structurata decat geanta de tip servieta si, prin urmare, mai putin versatila. Desi exteriorul nu are multe compartimente, un model bun trebuie sa le aiba in interior.

PETRECEREA TIMPULUI LIBER

Geanta tote, minimalista printre genti, este o optiune buna pentru un picnic, plaja si alte activitati de petrecere a timpului liber. De obicei se gasesc din panza de bumbac, dar este interesant sa pastrezi o geanta de acest fel si in alt material mai dur, in cazul in care vrei sa pui in ea o carte sau o revista. Desi astazi, multe case de design produc genti totes cu logo-urile lor, nu este o optiune buna pentru munca… cu exceptia cazului in care munca ta se afla in magazinul marcii respective. Sau daca doriti sa sugerati ca acesta este singurul articol de imbracaminte de designer pe care vi-l puteti permite.

Geanta casual, in forma de semiluna, este o alta optiune interesanta pentru ocaziile casual atunci cand vrei sa transmiti un mesaj de relaxare (adica nu pentru birou). Diferenta de baza dintre geanta tote si casual, este ca aceasta se potriveste mai mult unei tinute lejere, desi daca nu are compartimente interioare, o simpla gaura neagra in interior poate deveni frustranta atunci cand vine vorba de scoaterea cheilor sau a altor elemente esentiale.

Rucsacul este o solutie practica pentru cumparaturi, iar aceasta una dintre cele mai versatile genti care exista, plus varietatea este nesfarsita. Un rucsac de dimensiuni bune se poate potrivi chiar si cu un laptop, daca este necesar. Cu exceptia cazului in care este din piele.

Un rucsac nu este cel mai potrivit pentru birou, deoarece tinde sa distraga atentia de la seriozitate: Este mult mai potrivita pentru un student. Alege de aici o geanta Valentino! Vei descoperi modele fabuloase!

Geanta sac este la fel de versatila sau poate mai versatila decat rucsacul, desi tinde sa fie mai structurata, ceea ce ofera o alta serie de posibilitati. Aceasta geanta are un farmec aparte, este un favorit in randul designerilor si este o cale de mijloc buna intre un rucsac si o geanta totes, deoarece poate fi purtata pe un umar sau atarnata de mana.

0 Shares
You May Also Like
Rochii de seara

BeautyRochii superbe de seara

Rochiile sunt articolele de vestimentatie pe care femeile le adora dat fiind faptul ca atunci cand poarta o…