Pantofii barbati din piele naturala sunt pe cale de disparitie? Mai gandeste-te

0 Shares
0
0
0

Invazia de produse ieftine de productie incerta a reprezentat un mare neajuns pentru producatorii traditionali de incaltaminte, care au fost nevoiti sa se reorienteze in privinta dezvoltarii afacerilor sau chiar sa renunte. Astfel se explica si falimentul multora dintre producatorii de renume de la noi din tara care, dincolo de privatizari sau instrainari ale patrimoniului, au suferit si din cauza concurentei putin neloaiale din partea comerciantilor de produse chinezesti sau din alte state, care pun cantitatea mai presus de calitate.

Din nefericire insa, acest aspect a avut un efect negativ si asupra consumatorilor, care au inceput sa aprecieze din ce in ce mai putin produsele de calitate, odata ce s-au invatat cu produsele ieftine. Totodata, acest lucru se simte si in ceea ce priveste sanatatea picioarelor care au mai mult de suferit de pe urma unor astfel de produse, fata de o incaltaminte din piele naturala.

Unde mai gasim insa pantofi barbati din piele naturala si care sunt criteriile dupa care ii recunoastem? De asemenea, care sunt avantajele pe care le ofera pantofii pentru barbati din piele naturala, fata de cei din imitatie de piele sau din diverse materiale textile artificiale? Vom incerca sa aflam in cele ce urmeaza.

Avantaje la pantofi barbati din piele naturala

Un prim avantaj de care vom beneficia la pantofi barbati din piele naturala tine de comoditatea acestora. Stfel, vei vedea imediat diferenta intre un pantof din piele naturala si unul din imitatie, din toate punctele de vedere. In primul rand, te vei simti mai comod la mers, pantofii din piele avand avantajul ca se pliaza perfect pe laba piciorului. Iar daca la momentul achizitiei ti se pare ca pantofii sunt prea ficsi, e bine sa sti ca acestia isi mai dau drumul in timp, tinzand sa ia forma piciorului.

Nu in ultimul rand, un pantof din piele va mirosi altfel decat unul din imitatie. Astfel, pielea are capacitatea de a absorbi transpiratia si mirosurile emanate de picioare dupa o zi de munca, lasand totodata piciorul sa respire. In schimb, la pantofii din materiale artificiale vom avea mereu senzatia de fierbinteala la nivelul picioarelor, riscand in timp chiar afectiuni mai grave ale membrelor inferioare.

Cum aleg o pereche de pantofi barbati din piele naturala

Daca este sa identificam mai usor niste pantofi barbati din piele naturala, atunci sunt cateva criterii dupa care te poti ghida. In primul rand, pielea naturala este marcata ca atare pe ambalaj, cu simboluri specifice. De asemenea, aceasta poate fi verificata in sectiune, avand un aspect neted pe o parte si usor velurat, de piele intoarsa, pe partea cealalta. Nu in ultimul rand, vom vedea ca pielea naturala are si un miros specific, pe care il deosebesti usor de produsele din imitatie.

0 Shares
You May Also Like