Papuci Ortopedici Pentru Copii de la Bumbi

0 Shares
0
0
0

papuci ortopedici copii

De la 7 luni, cam toti copiii incep sa vrea sa se miste si incep sa se tina de diverse corpuri, ca sa se ridice in picioare. De aici si pana la primii pasi nu mai este foarte mult. Va incepe sa se ceara in picioruse. Nu in mod propriu-zis, dar veti observa ca isi doreste tot mai mult sa se ridice in picioruse.

Intr-o zi il/o vei gasi in patut ca se trage cu manutele de grilajul acestuia si incearca sa se ridice. Acestia sunt copiii foarte constiinciosi si foarte harnici care vor sa mearga in urmatoarele luni. Doamne fereste sa il/o gasiti atunci cand deja se tine de grilaj ridicat de tot in picioare. Asta inseamna ca in cateva saptamani va incepe sa umble singur(a).

Acea zi despre care vorbeam este momentul in care trebui sa pui mana pe calculator, sa intri pe www.Bumbi.ro si sa comanzi cel putin o pereche de papuci ortopedici. Unii vor spune ca papucii ortopedici sunt doar pentru copiii care au probleme, insa acesta este cel mai prost sfat de care ati putea sa ascultati. Papucii ortopedici pentru copii sunt necesari indiferent daca copilul are sau nu probleme.

Daca de acum copilul va avea piciorusele sustinute cum trebuie, ele se vor forma corect si nu va avea probleme deloc mai tarziu. O pereche de papuci ortopedici sustine atat calcaiul, ca sa nu se miste in cazul in care se intampla sa alunece sau sa cada. Dar sustine si piciorusul intr-o pozitie corecta si ajuta la formarea unui mers corect, chiar daca putin mai greu.

Este foarte important ca odata ce va incepe sa mearga, copilul sa nu paseasca gresit si sa nu isi formeze un mers atat de gresit incat sa aiba probleme mai tarziu, cand va incepe sa mearga singur si peste cativa ani.

Materialele din care sunt confectionati papucii ortopedici de la Bumbi sunt de o calitate superioara. Pielea intoarsa sau finisata, ambele naturale si panza naturala, tare, care ofera aceas sustinere despre care povesteam inainte. Ca si design, este cu atat mai tentant, pentru ca papucii sunt atat de fumosi, incat nu poti sa le rezisti. Sunt absolut adorabili.

Asa ca nu mai asteptati nicio secunda din momentul in care vedeti ca e rost de umblat.

0 Shares
You May Also Like