Parfumuri Pentru Barbati De la fidelityshop.ro

0 Shares
0
0
0

parfumuri online

In Romania sunt trei feluri de barbati. Unii care au un singur parfum pe care il folosesc pentru orice ocazie, indiferent de momentul din zi, indiferent de evenimentul la care participa. Unii barbati nu folosesc deloc parfum, considerand ca deodorantul este suficient, ceea ce este foarte gresit.

Insa a treia categorie de barbati sunt cei care stiu ca parfumul folosit trebuie sa fie adaptat fiecarei situatii. Acesta este si modul corect de a folosi parfumurile. Si acum barbatii din a treia categorie pot sa inceapa sa isi caute parfumurile preferate pe Fidelity Shop, magazinul online care ofera parfumuri originale pentru barbati.

Pentru toti ceilalti urmeaza o lectie de folosire a parfumurilor. Un barbat trebuie sa aiba un “arsenal” de parfumuri care sa contina cateva parfumuri, in functie de activitatile sale zilnice.

Daca este genul de barbat sportiv, iar activitatile sale nu se extind mai departe de sala de antrenament si de terasa unde iese seara cu prietenii, numarul minim de parfumuri pe care trebuie sa le aiba este 3. Unul pentru inainte si dupa antrenament, acea perioada cand nu este in sala de antrenament. Acesta trebuie sa fie ceva mai usor, pentru ca in timpul zilei mirosurile puternice sunt greu de suportat. Al doilea parfum trebuie sa fie unul ceva mai pregnant, pentru seara la terasa, insa nu prea elegant pentru ca nu o pretinde evenimentul. Iar al treilea este de pastrat, pentru ocazii speciale, pentru ca toata lumea se loveste de asa ceva in viata. Sau, de ce nu, pentru a impresiona subtil o domnisoara.

Ceilalti barbati, aceia care conduc o afacere sau, pur si simplu, au o activitate de birou, trebuie sa se gandeasca la genul de persoane cu care intra in contact. Daca aceste persoane sunt importante sau posibili parteneri, clienti importanti, trebuie ca la tinuta impunatoare pe care ne-o alegem sa adaugam si un parfum pe masura. Insa atentie sa nu alegeti ceva prea tipator, prea iritant, pentru ca nu va face altceva decat sa streseze persoana de langa noi si poate strica tot ce am construit pana atunci. In rest, trebuie sa aleaga un parfum placut, mai usor, insa care sa emane masculinitate din plin.

Daca statutul presupune participarea la evenimente din inalta societate, parfumul trebuie ales in functie de gradul de eleganta al acestuia. Cel mai usor este sa alegeti cate un parfum pentru fiecare gen de tinuta. Unul pentru cocktail, unul pentru evenimentele care au loc in aer liber, unul pentru receptii si unul pentru receptii foarte elegante, la care trebuie sa va prezentati in frac.

Dar nu cumva sa alegeti parfumuri de proasta calitate, care se epuizeaza dupa cateva ore. Ca sa fiti siguri ca parfumul este de calitate, trebuie sa fie original. Acest gen de parfumuri le gasiti, cum spuneam mai sus, la fidelityshop.ro. De la A la Z, de la Antonio Banderas la Zino Davidoff, puteti trece alfabetic prin fiecare brand de parfumuri de barbati. Asadar, aveti de unde alege. Gasiti-va parfumurile care va definesc si cumparati-le ca sa le folositi corect, atunci cand trebuie.

0 Shares
You May Also Like