Poker time!

0 Shares
0
0
0

888poker-promotionPage-main-roÎn decembrie se joacă cel mai mult poker. E vremea sărbătorilor, vremea în care majoritatea oamenilor ce încă mai au un serviciu sunt acasă sau prin vacanțe, nicidecum la serviciu. E vremea întâlnirilor cu vechii prieteni, e vremea în care ne facem noi prieteni de distracție.

Fiecare se distrează în felul său, însă un poker cu prietenii, la un pahar de whiskey cred că merge cel mai bine. Eu asta fac în fiecare an, de ajunul Crăciunului. După ce merg în colindat, mă retrag acasă și invit prietenii să jucăm poker. Nu jucăm pe bani, ci jucăm să treacă timpul, să mai spunem o poveste, să ascultăm colinde, să glumim, să râdem și să ne simțim bine. Am cam respectat tradiția asta în fiecare an.

E bine că nu sunt un nenorocit, un jucător de poker pe bani, așa cum sunt multe persoane ce pierd la poker până la ultimul leu. Vor să obțină bani mulți fără să muncească, în condițiile în care încă n-au auzit de 888 poker, cazinoul online unde puteți să jucați poker lejer, din fața calculatorului, putând să părăsiți jocul în orice moment.

În barurile țărănești se strâng câțiva țărani ce abia au bani de pâine, se apucă să bea, după care încep să se fraierească. Cel care a fraierit mai mult iasă în câștig. Doar poker nu mai joacă ei atunci. Ce să facem, așa-i pe la sate. Prin orașe se strâng mai mulți într-un apartament, aduc o prostituată, după care se apucă de poker. Cel care câștigă toți banii, lăsându-i faliți pe ceilalți parteneri de poker, rămâne cu prostituata să se distreze până dimineața.

Cea mai bună metodă de a juca poker rămâne doar 888poker. Alegând această metodă o să jucați poker corect, o să obțineți un premiu de bun venit de 400 de dolari, nu o să vă mai streseze nimeni, o să vă distrați și o să obțineți și bani destui. Eu joc săptămânal poker aici deoarece nu prea am timp, fiind ocupat cu proiectele mele. Duminica îmi iau liber și joc poker online. Doar de Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie mă strâng cu prietenii la poker mai mult pentru a depăna amintiri.

Nu pot să zic că eu sunt un bun jucător de poker. Chiar și așa, lunar câștig bani din poker. Dacă tu le iei banii jucătorilor de poker, intră și-n online. În online nu mai pescuiești în baltă, pescuiești în Dunăre, iar peștele prins e mult mai mare, frumos, are și mai multe kilograme. E timpul ca să vă monetizați hobby-urile, e timpul să jucați poker online!

0 Shares
You May Also Like