Prezentare generala a procesului de implantare a dintilor

0 Shares
0
0
0

Prezentare generala a procesului de implantare a dintilorDin ce in ce mai multe persoane opteaza pentru Badea Implant Cluj, datorita faptului ca isi doresc implanturi dentare deoarece dantura lor arata dezastruos.

Anumite persoane au dinti lipsa sau probleme cu dantura pentru ca nu s-au ocupat de ingrijirea dintilor. Alte persoane au nevoie de implanturi dentare pentru ca s-au ales cu dintii rupti in urma unor evenimente nefericite.

Indiferent de motivul pentru care dantura lor nu este perfecta, oamenii opteaza pentru Badea Implant Cluj, in speranta ca in viitorul apropiat se vor putea mandri ca au o dantura perfecta.

Pentru ca toti cei interesati de implanturi dentare sa isi formeze o idee despre ce inseamna aceste implanturi, in cele ce urmeaza veti putea descoperi o prezentare a procesului de implantare a dintilor.

O prezentare generala a procesului de implantare

Tratamentul implantului implica, in mod normal, mai multe etape care au loc intr-o perioada de timp de trei pana la noua luni. Desi exista diferite metode de tratament pentru implanturi, un proces tipic include adesea:

Evaluarea si planificarea tratamentului: La consultarile initiale, dupa o discutie completa a tuturor alternativelor posibile, medicul dentist va evalua fezabilitatea furnizarii tratamentului implantului. Se vor lua raze X si vor fi pregatite modele de dinti.

Plasarea implantului: Plasarea implantului este o procedura chirurgicala relativ simpla, care poate fi efectuata in conditii sterile intr-o operatie dentara. Tratamentul se efectueaza sub anestezie locala cu sedare, daca este necesar. Daca, in timpul evaluarii, osul de baza este considerat deficitar, exista o serie de optiuni pentru regenerarea osoasa. Regenerarea osoasa se realizeaza inainte sau in acelasi timp cu plasarea implantului in functie de cerinte.

Perioada de integrare: Implanturile pot dura intre sase saptamani si sase luni pentru a se imbina cu osul pacientului. In timpul acestei perioade de integrare, pot fi purtate proteze provizorii sau poduri, dupa caz. In unele cazuri, dintii temporari pot fi fixati pe implanturi in timp ce se integreaza intr-un proces cunoscut sub numele de “incarcare imediata”.

Faza de restaurare: Odata integrate, implanturile pot fi aduse in functiune cu o varietate de noi optiuni de dinti (restaurari definitive), variind de la o singura coroana, la o punte mica sau mare, sau de ce nu chiar si la o banda detasabila.

Intretinerea: Dupa incheierea tratamentului cu implant, pacientul trebuie sa curate in mod regulat si temeinic dintii noi (restaurari) conform instructiunilor. De asemenea, medicul dentist va va oferi sfaturi pretioase despre cum trebuie sa va spalati pe dinti dupa efectuarea implanturilor. Sunt necesare apoi vizite periodice la cabinetul medicului dentist ca astfel sanatatea tesutului moale, a nivelului oaselor si integritatea restaurarii pot fi revizuite.

Asadar, acestea sunt etapele cuprinse in ceea ce priveste implantarea dintilor. Cu siguranta persoanele care au nevoie de implanturi dentare se intreaba acum si care ar fi costurile pentru o asemenea procedura.

Ei bine, oricat de multe informatii ar exista in mediul online, pretul unui implant dentar sau a mai multor implanturi dentare va fi stabilit de medic la fata locului, dupa ce va analiza cu atentie dantura pe care urmeaza sa o imbunatateasca.

0 Shares
You May Also Like