Tipuri de imprumuturi oferite de catre casele de amanet

0 Shares
0
0
0

Tipuri de imprumuturi oferite de catre casele de amanetDin pacate exista o multime de persoane care in viata de zi cu zi se confrunta cu probleme financiare, asa ca trebuie sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a-si rezolva problemele.

Atunci cand discutam despre solutii pentru rezolvarea problemelor financiare ale acestor persoane, cu siguranta ne referim la solutiile de imprumut, iar acestea pot sa fie mai multe.

Cei care au nevoie de sume mai mici de bani pot alege sa se imprumute de la o casa de amanet, care ofera imprumuturi de genul amanet bijuterii.

Atunci cand discutam despre amanet bijuterii trebuie sa mentionam faptul ca ne referim la imprumuturile pe care casele de amanet li le ofera oamenilor, iar acestia in schimbul banilor imprumutati vor gira cu una sau cu mai multe bijuterii.

Un al doilea tip de imprumut spre care isi indreapta oamenii atentia este imprumutul de genul amanet electronice. Acest tip de imprumut le este oferit tuturor clientilor de catre casele de amanet, cu conditia ca acestia sa gireze cu produse si dispozitive electronice in schimbul banilor imprumutati.

Toti cei care au nevoie de bani si au un smartphone pe care oricum nu il prea folosesc, sau au o tableta, un laptop sau orice alt dispozitiv sau aparat electric, pot opta pentru amanet electronice.

In cazul in care discutam despre persoanele care au nevoie de sume mai mari de bani, atunci cu siguranta trebuie mentionat faptul ca singura solutie in cazul de fata este reprezentata de imprumutul de genul amanet auto.

Acest lucru inseamna automat ca toti cei care isi doresc o suma mare de bani, trebuie sa gireze cu masina personala sau cu masina firmei pe care o detin, pentru a primi o asa suma mare de bani cu imprumut.

In ceea ce priveste amanetul auto, trebuie mentionat faptul ca lucrurile nu sunt foarte complicate, insa clientul atunci cand isi doreste un astfel de imprumut, trebuie sa se prezinte la casa de amanet in primul rand cu cartea sa de identitate.

Apoi, vor fi necesare documentele masinii, iar aici ne referim la certificatul de inmatriculare al acesteia, si nu in ultimul rand la cartea de identitate a masinii.

Mai apoi, in cazul in care masina este cumparata pe firma, este nevoie ca persoana care isi doreste sa amaneteze masina sa prezinte si o copie dupa certificatul de inregistrare al firmei in Registrul Comertului.

Ei bine, odata ce clientul care se prezinta la casa de amanet are asupra sa toate aceste documente, tot ce mai trebuie facut este ca masina sa fie evaluata de catre personalul casei de amanet, iar apoi daca ambele parti cad de acord asupra banilor, se va incheia contractul de amanet.

Acest contract de amanet se poate incheia pe o perioada de 30 de zile, care se poate prelungi automat la cererea clientului. In cazul in care clientul isi plateste mai repede datoria, isi poate recupera pe loc masina.

Asadar, cam acestea sunt tipurile de imprumuturi pe care casele de amanet li le pot oferi clientilor lor.

0 Shares
You May Also Like