Rotile Radiata, facute sa dureze o viata

0 Shares
0
0
0

De cate ori nu te-ai enervat intr-un magazin atunci cand ai dat peste un carucior stricat, care mergea in toate directiile, numai in cea dorita de tine nu? Acest lucru l-ai simtit inca de la intrare, insa senzatia de disconfort se accentueaza atunci cand ai caruciorul plin cu produse pe care vrei sa le duci la casa, iar acesta o ia in toate directiile.

Inchipuie-ti insa ce se intampla nu atunci cand esti la cumparaturi, ci in momentul in care ai de transportat un carucior cu produse farmaceutice ori echipamente scumpe intr-un spital. La fel, ce s-ar intampla daca intr-un restaurant, chelnerul care aduce meniurile comandate ar manevra un carucior care nu-l asculta deloc.

Acesta este motivul pentru care producatori de renume se straduiesc sa inoveze si sa ofere in permanenta sisteme de role capabile sa suporte cele mai mari sarcini si, mai ales, sa nu te lase balta atunci cand ai nevoie de ele.

La ce folosesc sistemele de role

In fond, asa cum am vazut, sistemele de role nu se folosesc doar in comert, in marile lanturi de magazine. Acestea sunt intalnite in aproape toate domeniile, dar in special in sistemul medical. Aici vom gasi sisteme de role dintre mai performante si silentioase, care, dincolo de faptul ca asigura un confort aparte si o miscare sigura, sunt concepute de asa natura incat sa fie fiabile si rezistente.

Aceasta in conditiile in care un sistem de role obisnuit este conceput din roata si suport de fixare, iar unul complex poate avea un suport, pe care sunt fixate doua sau mai multe role, unidirectionale sau care se misca independent una de alta. Acesta este motivul pentru care astazi avem sisteme de role mai mult decat complexe, ce pot fi folosite in aproape orice domeniu.

Astfel, daca am amintit de domeniul medical sau de comert, sistemele de role sunt concepute practic in aproape toate domeniile in care avem nevoie de mobilitate si de ergonomie.

Rotile radiata pentru o viata intreaga

Astfel, avem sisteme de role pentru sistemul medical sau pentru hoteluri, restaurante si cantine, unde un sistem de rotile radiata poate face fata cu brio oricaror provocari. Din acest motiv, sistemele de role Radiata sunt concepute pe baza unor rulmenti extrem de fiabili, bine lubrifiati, care asigura silentiozitate solutiilor de transport avute la dispozitie.

Mai mult, acestea permit efectuarea unor incarcaturi mari, astfel incat si productivitatea la locul de munca sa creasca in mod considerabil. Dar, poate cel mai important lucru dintre toate este durabilitatea. Astfel, un sistem de role Radiata este conceput sa te tina practic o viata intreaga, daca respecti datele din cartea tehnica si incarcatura maxima admisa pentru acestea.

0 Shares
You May Also Like