Tipuri de usi industriale

0 Shares
0
0
0

Tipuri de usi industrialeAceste usi metalice industriale erau privite in trecut ca fiind simple usi, care aveau scopul de a inchide si de a permite accesul in cladire. In prezent, daca discutam despre usi industriale 2019, asteptarile sunt mult mai ridicate, iar in cele ce urmeaza vom discuta pe scurt despe acest subiect.

In zilele noastre, usile industriale se pot adapta cu usurinta oricarui mediu de lucru care respecta cerintele de distributie. Aceste usi fi folosite pentru uz industrial si rezista la factori cum ar fi de exemplu: frigul, umiditatea, caldura etc. Aceste usi ofera avantaje care sunt esentiale in cazul spatiilor industriale.

Din cauza izolarii termice care este foarte eficienta, usile metalice sunt indicate pentru montarea exteriorul cladirilor ce acopera goluri de trecere de dimensiuni mari.

Pe langa comercializarea produselor, firmele care produc asemenea usi industriale va pot oferi posibilitatea de a beneficia si de servicii de montaj si cel mai important, va pot oferi cele mai bune servicii de consultanta in alegerea produsului potrivit.

Scopul firmelor care produc si care comercializeaza usi industriale, este cu siguranta acela de a oferi produse de calitate la preturi rezonabile, pentru ca in acest fel vor avea mereu vanzari. Usile industriale metalice sunt destinate utilizarii in sectorul industrial fiind rezistente si durabile.

In cazul in care deja ati stabilit care este solutia optima pentru dumneavoastra, un membru al companiei pe care o alegeti sa va produca usile, se va deplasa la locatia dumneavoastra si va va explica care sunt cele mai potrivite variante pentru dvs. si pentru spatiul dvs, in functie de situatie.

Usile metalice industriale pe care firmele de specialitate le produc sunt de diferite tipuri, iar vestea buna este ca aceste usi se pot folosi in foarte multe domenii de activitate. Vestea si mai buna este aceea ca acum usile care sunt destinate sectorului industrial pot fi si culisante.

Iata care este gama de usi industriale, din care va puteti alege usile, indiferent de firma care considerati ca va ofera cele mai atractive preturi:

Usi metalice multifunctionale – usa metalica galvanizata, incluzand partile ascunse. Aceste usi industriale sunt cu adevarat speciale datorita faptului ca sunt create prin procesul ,, Sendzimir” de galvanizare la cald a foilor de tabla. Aceste usi industriale metalice multifunctionale pot fi folosite fara probleme pentru utilizari multiple, datorita faptului ca sunt robuste.

Acestea au avantajul utilizarii in multiple aplicatii, si sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, si se folosesc in special ca usi de interior. Se instaleaza simplu si usor in orice tip de zidarie cu orice tip de toc si sunt reversibile, nemaifiind necesar sa indicati sensul de deschidere. Aceste usi au o foarte mare rezistenta la coroziune.

Usi armonice industriale – Aceste usi reprezinta o solutie eficienta pentru spatii industriale si pot avea dimensiuni foarte mari, astfel incat sunt ideale pana si pentru hangare de avion. Usile armonice industriale pot fi montate pe absolut orice fel de gol de montajsi pot fi dotate cu: actionare manuala sau electrica, usi pietonale incorporate si vitraje.

Usi culisante industriale – Aceste usi se deschid prin glisare pe orizontala si se folosesc pentru inchiderea spatiilor industriale, fiind utile pentru: hale industriale, hangare pentru elicoptere, hangare de avione.

Montarea usilor culisante se poate realiza pe peretii exteriori sau interioro ai cladirilor. Usile industriale culisante pot fi suspendate sau cu sina terestra, acestea au panourile izolate si sunt etansate pe toate laturile cu profile din cauciuc cu perii.

0 Shares
You May Also Like