Instalarea sistemelor de automatizare a portilor

62 Shares
0
0
62

Instalarea sistemelor de automatizare a portilorUnul dintre motivele cele mai importante pentru instalarea portilor electrice este siguranta si securitatea. Indiferent daca locuiti intr-un oras sau in mediul rural, portile electrice servesc ca un mecanism foarte util pentru a va ajuta sa va protejati casa si / sau afacerea.

Ofera un mediu sigur si va ofera acces controlat la sediul dvs. Odata cu cresterea numarului de infractiuni, portile electrice ajuta la descurajarea infractorilor nedoriti si a intrusilor din incinta dvs.

Puteti alege dintr-o gama larga de stiluri variind de la porti swing la porti culisante care pot fi proiectate pentru a se potrivi diferite tipuri de proprietati.

Porti existente

Aveti deja porti, dar doriti sa instalati un sistem automat la portile existente? Cu siguranta firmele care creaza porti automate, va pot oferi acest serviciu de automatizari pentru porti.

Firmele de specialitate pot automatiza orice porti existente ale rezidentei sau proprietatii comerciale. Instalarea unui sistem automat in portile existente este o optiune mai putin costisitoare decat instalarea completa a portilor automate noi. Sistemele automate pot fi instalate in orice poarta, indiferent de materialul, forma si marimea pe care o detine in prezent.

Firmele de specialitate se vor ocupa de toate modificarile necesare la portile existente, astfel incat sa poata acomoda automatizarea. Adesea modificarile sunt foarte minore si pot fi efectuate pe teren. De asemenea, reprezentantii acestor firme va vor sfatui spre ce motor sa va indreptati atentia si va vor informa care se va potrivi cel mai bine portilor dvs., iar odata ce ati decis asupra sistemului dvs., cu siguanta specialistii vor avea grija de restul.

Ideal ar fi sa va indreptati atentia spre firme care odata cu trecerea timpului au automatizat multe porti existente, oferindu-le un plus de lux si confort. Exista firme care furnizeaza acest serviciu de peste un deceniu, iar electricieni profesionisti care lucreaza in cadrul acestor companii sunt experti in instalarea sistemelor automate in portile existente.

Inainte de a incepe procesul, va fi efectuata o consultare gratuita pentru a evalua portile existente. Reprezentantii firmei vor lua in considerare fiecare factor cum ar fi calea de acces, orice pante si distanta de la drum. De asemenea, acestia vor verifica si starea si forta portii existente, balamalele si bratele de montare. Procesul dureaza in general 1-2 zile.

Instalarea sistemelor de control al accesului

O firma care presteaza aceste servicii, cu siguranta instaleaza sisteme de control al accesului pentru poarta dvs., care pot fi alcatuite din:

  • Telecomanda: Poti deschide poarta cu ajutorul telecomenzii fara a iesi din masina. Acest lucru va va oferi o mare comoditate si siguranta daca se intimpla noaptea sau in cazul conditiilor meteorologice nefavorabile.
  • Interfoane audio si video: Pentru controlul complet asupra accesului la sediul dvs., se instaleaza sisteme de control acces la interfon audio si video. Cu acest sistem aveti controlul total asupra intrarii persoanelor in incinta dvs.
  • Deschideri de porti GSM: De asemenea, pot fi instalate deschizatori de porti GSM. Aceasta unitate este echipata cu o cartela SIM si puteti adauga sau elimina numerele din baza de date printr-un mesaj text. Acest sistem permite accesul numai atunci cand apelul este efectuat la numarul de telefon inregistrat. Cand cineva suna la sistem, citeste numarul de apel si cauta meciul in baza de date. Daca este gasit, permite accesul si daca nu este gasit, apelul este pur si simplu ignorat.
62 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like