Tot ce trebuie sa stii despre paletii din plastic

0 Shares
0
0
0

Tot ce trebuie sa stii despre paletii din plasticaCel mai mare avantaj al paletilor din plastic de tip alimentar este rezistenta lor superioara la substantele chimice, bacteriene si alte forme de contaminare. Chiar si o mica problema de contaminare a unei operatiuni alimentare si a unei bauturi poate provoca daune reputationale considerabile, precum si o eventuala raspundere juridica. Din acest motiv, investitia intr-un produs de calitate este esentiala.

Paletele igienic di plastic este simplu si usor de dezinfectat intre utilizari. Prin urmare, va puteti mentine productivitatea fara sa va faceti griji cu privire la expunerea la risc. Pentru produse mai pretentioase, sunt disponibile si paleti antimicrobieni specifici.

Paletele din plastic pentru industria alimentara ofera mai mult decat performante sanitare. In comparatie cu paletele conventionale din lemn, paletii alimentari din plastic:

– Sunt mai rezistenti la caldura. Rezistenta la caldura reprezinta o alta preocupare importanta in industria alimentara si a bauturilor. Paletii alimentari din plastic sunt proiectati pentru a lucra in conditii de siguranta la temperaturi ridicate. In afara de evitarea riscului de incendiu, acestia nu se vor deteriora si nu se vor sparge in conditii de umiditate ridicata. Acestea sunt doua avantaje cheie pe care le au acesti paleti in favoarea lor, in competitia cu paletii din lemn.

– Sunt mai usori si mai puternici: Paletii din plastic de calitate alimentara ofera rezistenta chiar daca au o greutate redusa. Acest lucru face paletii sa fie mult mai usor de curatat si de dezinfectat intre utilizari si este mai putin probabil ca acesti paleti plastic alimentar sa dauneze echipamentelor din instalatia dumneavoastra. De asemenea, utilizarea de paleti plastic alimentari poate reduce costurile de transport si alte cheltuieli asociate cu mutarea produsului prin intermediul lantului de aprovizionare.

– Pot fi folositi mai mult timp: Aceast tip de paleti cuprinde paleti speciali dat fiind faptul ca acestia sunt proiectati pentru a fi reutilizati din nou si din nou si iar din nou. Nu numai ca aceasta este o metoda care economiseste bani, dar si reduce cantitatea de deseuri generata de instalatie.

Ei bine, daca pana acum am vazut care sunt avantajele paletilor din plastic, acum cu siguranta este indicat sa vedem si unde pot fi intalniti acestia.

Asadar, mai mult ca sigur, toti cei care au trecut cel putin odata pragul unui depozit precum Rewe, Kaufland, Profi sau alte depozite unde se gasesc produse alimentare, au vazut cel putin odata paleti din plastic.

Acestia pot avea diferite dimensiuni, si au avantajul de a a fi foarte rezistenti in timp. Ei pot sustine o greutate considerabila, asa ca nu mai este o surpriza daca vedem prin magazine astfel de paleti, sau prin diferite depozite.

Un alt mare avantaj pe care il au paletii din plastic este acela ca ei chiar daca sunt tinuti in ploaie de exemplu, nu isi schimba greutatea la fel ca si paletii din lemn. Acesta parea a fi cel mai mare avantaj pe care il are un asemenea palet in defavoarea unui palet din lemn, indiferent ca acesta este Euro Palet sau Non Euro Palet.

0 Shares
You May Also Like