Tratament cu cavitatie – sculptura corpului din interior

1 Shares
0
0
1

Va explicam in continuare ce beneficii aduce un tratament cu cavitatie. Poate ca nu ati auzit prea des despre cavitatie, de aceea trebuie sa cunoasteti termenul, conform dictionarului explicativ, cavitatie este un fenomen prin care se produce un vid partial intr-un curent de lichid, iar in vid se formeaza bule de vapori care provoaca izbituri prin locurile in care circula lichidul.

Daca acesta este procesul, tratamentul cu cavitatie este metoda non-invaziva care foloseste puterea ultrasunetelor, fara efecte secundare sau riscuri, corpul este sculptat din interior.

Care sunt scopurile sau beneficiile cavitatiei? Folosind aparatul de cavitatie cu ultrasunete se elimina grasimea care a fost acumulata, pe brate, talie, solduri, abdomen, prin emisia ultrasunetelor pe stratul exterior al pielii, apoi prin patrunderea acestora in tesutul adipos, si producerea unei reactii moleculare din care rezulta bule de valori care prin izbituri sparg moleculele de grasime si transforma grasimea solida in lichid, ca in final acest lichid sa fie eliminat.

Un efect vizibil al cavitatiei este asupra ridurilor, acneei, vergeturilor. Prin ledurile sale ataca bacteriile care cauzeaza acneea si astfel se imbunatateste textura pielii.

Efectele cavitatiei sunt asemanatoare cu efectele liposuctiei chirurgicale. Daca prin operatie se elimina celuele adipoase, la fel si prin sedintele de cavitatie, rezultatele se vad inca de la prima sedinta.

Daca se urmeaza un tratament complet, efectele sunt din ce in ce mai bune. Tesutul adipos va fi dezintegrat si corpul va fi remodelat, iar masa adipoasa se va reduce, se vor elimina nodulii celulitici. Exista doar cateva contraindicatii si anume persoanele cardiace, femeile insarcinate, persoanele cu afectiuni vasculare grave si cele care au stimulator cardiac.

Frecventa acestor proceduri este de 2 sedinte pe saptamana timp de 4-6 saptamani, cre se repeta la fiecare 3 luni pentru mentinerea rezultatelor.

Mare atentie trebuie acordata de persoanele care apeleaza la acest tratament, pentru ca trebuie sa stie ca ficatul si rinichiul lucreaza intens, cavitatia echivaleaza cu o masa bogata, deci se recomanda ca inainte cu o zi de tratament si 72 de ore dupa tratament, persoanele sa tina o dieta bazata pe alimente care au continut mai mic de grasimi, si anume legume si fructe. Imediat dupa tratament se recomanda sa se bea doi litri de apa.

In concluzie, cavitatia este un tratament deosebit de eficient, care se recomanda persoanelor care doresc sa slabeasca, respectand niste conditii minime de dieta, este non-invaziva, prin urmare, este o metoda chiar relaxanta, si cu efecte care se vad chiar de la prima sedinta, iar dupa un tratament complet, fara interventie chirurgicala se vor vedea cele mai bune rezultate.

Sculptura din interior a corpului este intr-adevar aceasta procedura de cavitatie, foarte frumos numita astfel, pentru ca si organismul poate fi sculptat, dar doar apeland la un astfel de aparat de cavitatie, care nu are riscuri, care foloseste ultrasunetele care nu sunt nocive, dimpotriva.

Cine nu isi doreste acest efect benefic, mai ales daca se confrunta cu anumite probleme legate de celulita, si mai ales de persoanele ponderale, care pot astfel sa revina la formele atat de sanatoase pentru organism.

 

1 Shares
You May Also Like