Tu de la cine te imprumuti?

0 Shares
0
0
0

Tu de la cine te imprumuti?Fie ca vorbim despre persoane care au o stare financiara foarte buna, sau despre persoane care din acest punct de vedere, nu se pot lauda, cu totii putem sa trecem prin momente mai dificile, in care sa avem mare nevoie de bani, si sa nu detinem suma de bani necesara.

In aceste conditii, vrand nevrand, va trebui sa cautam, dar in acelasi timp sa si gasim cele mai avantajoase solutii, pentru a putea face rost cat mai rapid de suma de bani de care avem mare nevoie.

Ei bine, o idee buna, mai ales in cazul in care avem nevoie de foarte multi bani, ar fi sa incercam sa obtinem un imprumut bancar, insa in acest caz, pana sa putem beneficia de suma de bani de care avem nevoie, va trebui sa asteptam putin.

In primul rand, pentru a putea beneficia de un astfel de imprumut, va trebui sa avem o vechime de minim 6 luni la locul de munca, dar si sa nu figuram in baza de date a bancii ca fiind persoane rau platnice.

In cazul in care din acest punct de vedere ne incadram, va trebui sa ducem la banca un formular completat de catre persoanele care fac parte din departamentul de resurse umane al companiei pentru care lucram, in care sa fie specificata data la care ne-am angajat, perioada contractuala, si nu in ultimul rand, veniturile pe care le incasam in fiecare luna.

Ei bine, din momentul in care ducem acest formular la banca, va trebui sa asteptam ca sa ni se aprobe cererea de imprumut, iar mai apoi va trebui sa asteptam cateva zile pana cand vom putea beneficia de suma de bani pe care am solicitat-o.

Asadar, pe cat de avantajos poate sa fie un imprumut la banca, pe atat de mult ne poate incurca o astfel de solutie, pentru ca va dura destul de mult timp pana vom putea sa beneficiem de banii de care avem nevoie.

In aceste conditii, cel mai bine ar fi sa ne gandim la o alta solutie, iar cea mai la indemana ar fi aceea de a ne imprumuta de la o casa de amanet.

Foarte multa lume nu are incredere in astfel de imprumuturi, insa in conditiile in care nu avem o alta sursa de unde sa ne imprumutam, nu trebuie sa evitam casele de amanet, care ofera imprumuturi pentru  amanet bijuterii, dar si pentru amanet electronice.

Asadar, fie ca ai mai multe bijuterii pe acasa, pe care nu le mai prea folosesti in ultimul timp, fie ai mai multe aparate electronice, precum un telefon mobil inteligent, un laptop, un televizor lcd sau orice alt aparat care se incadreaza in aceasta categorie, le vei putea amaneta la orice casa de amanet de la tine din oras.

Cu siguranta atunci cand esti o persoana de incredere, iti vei plati la timp datoria, astfel ca nu exista nici un risc pentru ca tu sa nu iti poti recupera bunurile. In ceea ce le priveste pe acestea, trebuie sa stii faptul ca ele sunt pastrate in conditii de maxima siguranta, pentru ca in cazul in care le vei recupera, acestea sa fie fix in starea in care le-ai lasat.

Deci, in cazul in care ai mare nevoie de bani, o casa de amanet poate sa fie cea mai buna solutie pentru tine.

0 Shares
You May Also Like