Tu unde iti vinzi dispozitivele electronice?

0 Shares
0
0
0

 

In mod evident si tu ai pe acasa un dispozitiv electronic (laptop, telefon, etc) de care nu prea mai ai nevoie insa nu stii unde le-ai putea vinde.

In momentul in care ti-ai cumparat aceste dispozitive credeai ca o sa le folosesti pentru foarte mult timp, dar poate le-ai inlocuit cu altele mai noi sau poate nu mai ai timp sa le folosesi, sau pur si simplu te-ai plictisit de ele.

Si daca tot nu mai folosesti aceste dispozitive, decat sa le tii acasa, nu ar fi mai bine sa le vinzi? Cu siguranta cu banii obtinuti in schimbul lor iti vei putea cumpara ceva de care ai nevoie.

Sau daca inca nu esti sigur de faptul ca vrei sau nu sa le vinzi, poti sa cauti o casa de amanet, pentru ca in mod cert la o astfel de societate se face si amanet electronice, si poti sa obtii o suma de bani in schimbul dispozitivelor tale.

In momentul in care ajungi cu aparatura electronica la casa de amanet, iti vor fi evaluate toate bunurile, iar mai apoi iti va fi propusa o suma de bani pe care o vei primi in schimbul lor.

In cazul in care esti de acord cu suma propusa de personalul societatii, se va intocmi un contract de amanet, intre tine si societatea respectiva, pe o perioada de 30 de zile, timp in care daca tu te razgandesti si vrei sa iti recuperezi bunurile, poti sa iti achiti datoria si sa le ridici.

In aceste 30 de zile, cu siguranta iti vei da seama cu adevarat daca intr-adevar ai procedat corect si chiar nu mai ai nevoie de dispozitivele tale, sau daca te-ai grabit atunci cand ai luat decizia de a le amaneta.

Deci, este mult mai bine sa le amanetezi, decat sa le vinzi direct. In cazul in care le-ai fi vandut direct, ti– ai fi primit banii si se incheia totul, dar dupa cum am mai spus, in cazul amanetarii lor, atata timp cat este valabil contractul de amanet, iti poti achita oricand datoria si sa iti ridici bunurile.

Este foarte important sa stii faptul ca atunci cand iti duci un astfel de dispozitiv la o casa de amanet, acesta trebuie sa fie 100% functional, si din punct de vedere estetic, sa arate cat mai bine.

Poti sa apelezi la o casa de amanet si in acel moment in care esti in cautarea unui aparat electronic. De exemplu poti sa gasesti laptopuri performante intr-un astfel de loc si sa le cumperi la un pret mult mai mic decat ar costa acesta daca l-ai cumpara direct de la un magazin de specialitate.

Pe langa laptopuri se mai pot gasi o multime de aparate electronice, precum: calculatoare, monitoare, tablete, camere video, aparate de fotografiat, plus multe altele.

Deci, din ceea ce se vede poti sa cumperi o multime de aparate electrice dintr-un astfel de loc, si cu siguranta vei face o afacere buna pentru ca vei avea si un aparat bun, si il vei cumpara si la un pret redus.

0 Shares
You May Also Like