Ce sa alegem: Samsung vs Apple?

0 Shares
0
0
0

Ce sa alegem: Samsung vs Apple?
Atunci cand un utilizator de smartphone vrea sa isi cumpere un dispozitiv nou, cu siguranta va cauta o solutie foarte avantajoasa, pentru a reusi sa aiba un telefon de la unul dintre cei mai de succes producatori de pe piata, respectiv de la Apple sau de la Samsung.

In continuare as vrea sa iti fac o comparatie intre cele mai noi dispozitive ale acestor doi producatori de renume, pentru a te ajuta sa te hotarasti mai rapid, in cazul in care esti in cautarea unui smartphone.

In ceea ce priveste designul se poate spune despre modelul Samsung Galaxy S7 ca are carcasa realizata din sticla Gorilla Glass, atat in fata cat si in spate, si se poate manevra perfect, insa marele defect al acestui dispozitiv este faptul ca este foarte alunecos, insa tinut intr-o husa, nu prea ai de ce sa iti faci griji.

Referitor la modelul iPhone 7 se poate spune ca seamana foarte mult cu modelul iPhone 6. Butonul Home al modelului mai nou a suferit cateva modificari. Un mare avantaj insa al acestui model este faptul ca are incluse doua difuzoare stereo care te ajuta sa asculti muzica mai tare.

In ceea ce priveste display-ul, se pare ca Samsung a ales un ecran de 5,1 inch, Super Amoled, cu o rezolutie de 2560 X !440 de pixeli, astfel ca densitatea este de 577 pixeli per inch, motiv pentru care calitatea imaginii este una fabuloasa.

Apple a ales pentru modelul iPhone 7 un display cu o diagonala de doar 4,7 inch si a ales tehnologia IPS LCD, avand o rezolutie de 1334 X 720 de pixeli, iar densitatea fiind de 326 pixeli per inch. Se pare insa ca producatorii de la Apple au adus o imbunatatire ecranului care este cu 25% mai luminos decat modelul iPhone 6S.

Sistemul de operare ales de catre cei de la Samsung este Android Marshmallow, iar coreenii au eliminat mai multe aplicatii care nu erau pe placul publicului. In acelasi timp cei de la Apple au ales pentru modelul Apple tot sistemul de operare iOS.

In ceea ce priveste camera foto, nici cei de la Samsung si nici cei de la Apple nu au crescut numarul megapixelilor, dar se pare ca anumite aspecte ale camerei foto au fost imbunatatite.

Un mare avantaj pe care il au modelele Samsung in fata modelelor Apple este faptul ca poti sa gasesti
piese telefoane Samsung mult mai ieftine decat piese pentru modelele iPhone.

Se pare ca acesta este un motiv pentru care oamenii aleg sa isi cumpere modelele Samsung in defavoarea modelelor iPhone, ale celor de la Apple.

Se pare insa ca pretul de pornire pentru Galaxy S7 este de 750 dolari, in timp ce pretul de pornire al lui iPhone 7 este de doar 649 de dolari, insa tot modelul Samsung este mai cautat.

Ca si un verdict, se poate spune la prima vedere ca modelul Samsung Galaxy S7 este superior modelului iPhone 7, insa totul tine in continuare de gustul si de preferintele fiecaruia atunci cand vrea sa isi aleaga un model de telefon si firma producatoare.

0 Shares
You May Also Like