De ce nu se incarca dispozitivele Samsung Galaxy S9 si S9 Plus?

0 Shares
0
0
0

De ce nu se incarca dispozitivele Samsung Galaxy S9 si S9 Plus?Atunci cand au nevoie de un smartphone nou, cu siguranta oamenii se orienteaza spre telefoane care dispun de specificatii tehnice notabile, precum Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy S9, care este cu o generatie mai nou.

Ei bine, aceste telefoane sunt capabile sa surprinda utilizatorii in mod placut dat fiind faptul ca se pot comporta exemplar, si pot indeplini cu succes foarte multe sarcini,

Exista insa si persaoane care detin un asemenea smartphone si care au intampinat anumite probleme, despre care vom discuta in cele ce urmeaza in acest articol.

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S8 nu se incarca.

Unii utilizatori au avut parte de astfel de probleme, iar cauza problemei poate fi diferita de la caz la caz. Daca vreodata va veti confrunta cu o asemenea problema, iata cum trebuie sa procedati:

Verificati sursa de energie electrica de unde doriti sa incarcati telefonul. Daca aceasta este functionala, va permite sa incarcati alt dispozitiv electric.

Verificati accesoriile de incarcare, care nu trebuie sa fie deteriorate. Daca sunt deteriorate, este posibil ca din aceasta cauza sa nu se incarce telefoanele. Daca accesoriile de incarcare nu sunt deteriorate, incercati sa le folositi pentru a incarca alte telefoane. Daca acest lucru este posibil, atunci accesoriile de incarcare sunt functionale.

Apoi, telefonul problematic poate fi pus la incarcat cu alte accesorii. Daca nici astfel nu se incarca, atunci este foarte probabil ca mufa incarcare Samsung sa fie defecta, si sa fie necesara inlocuirea ei intr-un service gsm.

Pe langa problemele privind incarcarea, aceste telefoane mai pot avea si alte probleme precum descarcarea prematura a bateriei, sau iluminarea de pe muchii care nu este activata, si despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Descarcare prematura a bateriei

Vinovatul comun lin ceea ce priveste descarcarea rapida a bateriei, este o aplicatie rogue. Verificati acest lucru prin deschiderea setarilor si accesand Mentinerea dispozitivului> Baterie. Monitorul de putere App va arata cat de multa energie pe ora utilizeaza aceste aplicatii.

Cel mai bine este sa verificati acest lucru dupa o utilizare lunga a telefonului pentru a obtine o imagine completa a utilizarii bateriei. Pentru a adormi anumite aplicatii, atingeti o aplicatie pentru ao bifa si apoi apasati Salvare energie.

Caracteristicile de precizie a locatiei pot, de asemenea, sa va descarce bateria, la fel ca si functiile Wi-Fi si Bluetooth, asa ca ideal ar fi sa le dezactivati pana cand aveti nevoie de ele. Pentru aceasta, deschideti Setari si accesati Conexiuni> Locatie> Imbunatatiti precizia. Glisati scanarea Wi-Fi si scanarea Bluetooth dezactivata.

Daca bateria este descarcata la o viteza incredibila sau daca opriti telefonul cand scade la aproximativ 20%, ar putea fi o problema hardware care trebuie rezolvata de un tehnician Samsung verificat.

Iluminarea de pe muchii nu este activata

Edge Lighting (Iluminare margine) este o caracteristica care va lumina marginea telefonului dvs. cand se emite o notificare.

Daca nu se afiseaza pentru dvs., deschideti Setari si accesati ecranul Afisaj> Edge> Iluminare margine. Setati Afisati iluminarea pe margine in Always.

Daca atingeti Gestionare notificari, puteti selecta ce aplicatii pot utiliza iluminarea Edge. Pentru a activa toate acestea, glisati toate aplicatiile disponibile.

Retineti ca aplicatiile sugerate sunt cele special dezvoltate pentru a sustine iluminarea de pe Edge. In ciuda stabilirii altor aplicatii care sa utilizeze iluminarea Edge, acestea pot sa nu functioneze cu acesta in functie de aplicatie si de tipul de notificari pe care le trimite.

0 Shares
You May Also Like