Cele mai ciudate aplicatii pentru telefoanele mobile

0 Shares
0
0
0

Cele mai ciudate aplicatii pentru telefoanele mobileDe la Uber la Gmail si Skyscanner, exista o multime de aplicatii care sunt foarte utile si fac viata mult mai usoara. Exista, de asemenea, jocuri captivante, cum ar fi Candy Crush si PUBG, atunci cand doriti sa umpleti ceva timp.

Apoi, exista o gramada de aplicatii Android ciudate care te fac sa te intrebi „de ce?”. De ce ar crea cineva aceste aplicatii si de ce le-ar folosi oamenii? Dar problema este ca exista multi oameni care se bucura de aceste aplicatii Android infioratoare si in plus, exista aplicatii la fel de ciudate si pentru telefoane mobile iPhone.

Acest articol acopera cateva aplicatii nebunesti ca acestea pentru a vedea ce au de oferit si cum sa le folosesti. Dar, inainte de a face acest lucru, trebuie sa intelegem de ce exista aceste aplicatii ciudate si ce obtin oamenii daca le folosesc.

Viata nu inseamna doar sa fii ocupat si serios tot timpul. Uneori este necesar de ceva amuzant pentru a ne mentine sanatosi! Asadar, in acest sens, aceste aplicatii nebunesti sunt dezvoltate, astfel incat oamenii sa se poata distra singuri sau impreuna cu prietenii lor si sa creeze amintiri de care sa rada in anii urmatori. Majoritatea acestor aplicatii ciudate pot fi descarcate gratuit, facandu-le si mai atragatoare.

1) Nimic

Dezvoltatorul acestei aplicatii este minimalist, asa ca a aplicat aceeasi ideologie vietii digitale in care trebuie sa ai un timp in care sa nu faci nimic. Prin urmare, aplicatia „Nimic” nu face de fapt … ei bine, nimic. Doar pentru acest motiv aceasta aplicatie este in topul celor mai ciudate.

Dupa ce o deschizi, acesta va afisa un ecran gol pe telefon, care va tine toate notificarile la distanta, astfel incat sa va puteti face ordine in minte. Cu toate acestea, exista un cod secret pe care il puteti introduce pentru a o face sa faca ceva.

Daca nu doriti doar sa priviti un ecran gol si aveti nevoie de altceva pentru a va distrage atentia de la viata  online, in special de la  retelele sociale, atunci trebuie sa introduceti un cod Konami in aceasta aplicatie

„[Glisati] Sus, sus, jos, jos, stanga, dreapta, stanga, dreapta. Apoi dati click pe „B” si „A”, apoi pe „Start” ”

Dupa ce ati terminat, va va conduce la un videoclip aleatoriu de 10 ore, astfel incat sa va puteti opri mintea, sa-l urmariti si sa va relaxati

2) SMTH

In mod surprinzator, acronimul se traduce prin „Trimite-ma in cer”. Cine s-ar fi gandit, nu? Este in esenta un joc sportiv in care jucatorul arunca telefonul cat de sus poate.  Cu cat ajunge mai sus, cu atat se obtin mai multe puncte. Puteti concura in diferite clasamente, cum ar fi Top 10 mondial, Top 10 saptamanal, Top 10 zilnic, Top 10 local si Prieteni Facebook.

Aplicatiile ciudate vor avea intotdeauna reguli ciudate si, in cazul acesteia, nu puteti roti telefonul in aer sau rezultatele nu vor fi corecte.

Mai mult, asigurati-va ca incepeti prin aruncarea usoara a telefonului la o inaltime de 20 cm si, cand va imbunatatiti abilitatile, cresteti treptat inaltimea.

In cele din urma, aplicatia va cere sa va asigurati ca aveti suficient spatiu inainte de a va “lansa telefonul pe cer”.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like