De ce iti duci telefonul la service?

0 Shares
0
0
0

De ce iti duci telefonul la service?
Un telefon mobil inteligent din zilele noastre este cu mult mai sensibil decat un telefon mobil de acum cativa ani de zile, insa cu siguranta acest lucru nu conteaza foarte mult pentru ca nimeni nu ar mai alege un model de telefon vechi in aceste vremuri.

Si tocmai pentru ca spuneam ca telefoanele din zilele noastre sunt mai sensibile, trebuie avuta mare grija de ele inca din prima zi in care le-am cumparat, pentru ca in caz contrar riscam sa le ducem la un service gsm pentru a fi reparate, si cu siguranta nu ne dorim acest lucru.

Daca ti se intampla sa ti se defecteze telefonul mobil, cu siguranta va trebui sa apelezi la un service gsm pentru ca dispozitivul sa iti fie reparat cat mai rapid, insa va trebui sa stii cum sa iti alegi service-ul.

Cu siguranta va trebui sa cauti un service specializat in Reparatii Nokia in cazul in care telefonul tau este de la acest producator, sau sa cauti un service specializat in reparatii pentru marca de telefon pe care il detii.

Problemele pe care le poate avea un telefon mobil, sau mai bine spus defectiunile, se impart in doua categorii, si anume probleme de hardware, si probleme de software.

Reparatiile hardware, cuprind reparatii ale componentelor care nu mai functioneaza la parametrii optimi, in timp ce reparatiile software cuprind reinstalarea sistemului de operare, decodari, deblocari de retea, actualizari de sistem, etc.

Expertii de la orice service gsm, se confrunta in fiecare zi cu tot felul de situatii, si au de efectuat in fiecare zi tot felul de reparatii, astfel ca orice problema ar avea telefonul tau, acestia cu siguranta ii vor gasi o rezolvare in cel mai scurt timp.

Unul dintre cele mai nefericite cazuri in care iti poti duce telefonul la reparat este acela in care dispozitivul a fost scapat in apa sau in alte lichide, pentru ca acestea afecteaza foarte mult circuitele interne ale telefonului.

Inainte de a duce telefonul la reparat, trebuie luata jos bateria de urgenta, iar apoi cartela sim, si trebuie sa tii telefonul la uscat minim 24 de ore. Este foarte important sa nu incerci sa fortezi uscarea dispozitivului, si nici sa nu incerci sa deschizi telefonul, sau sa il pui la incarcat.

Cu siguranta daca circuitele interne sunt ude, iar tu vei incerca sa il mai si conectezi la o sursa de curent electric, toate circuitele se vor arde, astfel ca nici expertii de la service nu vor mai putea interveni, iar dispozitivul are sanse foarte mari sa nu mai poata fi reparat.

Acestea sunt cazuri neplacute in care un utilizator de smartphone isi duce dispozitivul la un service gsm, insa cu siguranta in cazul in care iti duci telefonul pentru a-i fi aplicat un geam de protectie, sau pentru a-l echipa cu tot felul de accesorii, acestea sunt cazuri fericite.

Ei bine, trebuie sa stii ca in ciuda faptului ca de obicei cand auzi de un service gsm te gandesti la telefoane defecte, sunt multe cazuri in care te duci acolo pentru ca vrei cele mai interesante accesorii pentru dispozitivul tau.

0 Shares
You May Also Like