Utilizarea tehnologiei pentru a opri furtul din restaurant

0 Shares
0
0
0

Fie ca angajatii mai baga in buzunar din numerarul incasat, ofera produse alimentare gratuite sau pur si simplu fac greseli oneste din cauza slabei pregatiri, a pierde bani la casa de marcat poate fi o problema serioasa pentru operatorii de restaurante.

De fapt, asociatiile din domeniu estimeaza ca furtul intern al angajatilor este responsabil pentru 75 la suta din deficitul de inventar si aproximativ 4 la suta din vanzarile unui restaurant. Trei sferturi dintre angajati fura de la locul de munca cel putin o data, in timp ce jumatate fura in mod repetat.

Tehnlogia existenta, cu toate acestea, poate fi o solutie pentru aceasta problema, in conformitate cu un grup de profesori, care a publicat recent un studiu privind furtul angajatilor din restaurante. Studiul a constatat ca restaurantele fast food iasi care folosesc un sistem de monitorizare a interactiunilor angajatilor cu sistemele POS nu numai ca au dus la reducerea furturilor, dar, de asemenea, au condus la un profit mai mare.

Sistemul bazat pe cloud, care are acum si o aplicatie mobila in timp real pentru a alerta managerii atunci cand are loc o activitate suspecta, ofera managerilor date importante despre angajatii lor.

Sistemul inregistreaza diferite lucruri care pot merge prost intr-un magazin: de la facturi neincasate, transferuri de elemente si lichidari si va permite practic sa stiti daca aveti un angajat care nu se incadreaza in norma.

Identifica angajatii care lucreaza bine. Sistemul nu evidentiaza numai greseli si activitati suspecte, dar claseaza, de asemenea, angajatii, bazandu-se pe lucrurile pe care le fac bine.

De exemplu, se urmareste atunci cand chelnerii fac vanzare aditionala de elemente, cum ar fi deserturi sau aperitive, astfel incat managerii folosesc adesea asta pentru a motiva angajatii cu concursuri sau apeland la cine vinde cel mai mult. Uneori crezi ca cel mai bun angajat este cel mai bun doar pentru ca s-ar putea sa-ti placa, dar acest lucru se bazeaza pe analize pentru a sti cu exactitate.

In timp ce identificarea furturilor angajatilor este scopul principal, software-ul previne, de asemenea, perpetuarea acestor evenmente nefericite. Odata ce se afla ca restaurantul are instalat un astfel de program, modifica in mod pozitiv impactul comportamentului angajatilor de a nu mai fura.

In unele cazuri, unii angajati recunosc ca au luat din mediul de afaceri si promit sa remedieze greselile daca-si pot pastra locul de munca. Impactul real al softului este schimbarea de comportament, este un mod de a pastra angajatii onesti si cinstiti.

0 Shares
You May Also Like