Teme si idei pentru petreceri de botez

0 Shares
0
0
0

Teme si idei pentru petreceri de botezDaca acum organizati petrecerea de botez va invitam pe www.Ursulla.ro  pentru a alege cele mai bune ursitoare. In cele ce urmeaza va oferim mai multe idei in ceea ce priveste petrecerile de botez si temele pe care le puteti aborda.

Botezul este momentul in care copilul trece la credinta parintilor. Desi se pare ca traditia este ca copiii sa fie botezati atunci cand sunt mai mici, nu exista reguli care sa insiste asupra faptului ca doar cei mici pot participa la ceremonie. Indiferent de varsta, un lucru sigur este ca aceasta ceremonie importanta trebuie sa fie sarbatorita cu stil. Aceste idei de petreceri vor functiona pentru aproape orice ceremonie de botez.

Planificarea petrecerii poate fi dificila pentru orice ocazie, dar mai ales cand receptia urmeaza unei ceremonii mai formale. Vrei ca ziua cea mare sa fie si solemnta si sa fie placuta in acelasi timp. Inainte ca petrecerea sa inceapa, va trebui sa trimiteti si invitatii  unice de botez. Invitatiile nu numai ca vor oferi oaspetilor tai o privire de ansamblu in ceea ce priveste celebrarea zilei, dar ele servesc, de asemenea,  ca suveniruri speciale mai ales cand sunt unice si originale. Utilizati invitatiile ca modalitate de a da tonul pentru ziua mare.

Impreuna cu setarea unei atmosfere, este bine sa alegeti o tema pentru petrecerea de botez inca de la inceput. Daca decideti sa alegeti o tema pentru sarbatorirea botezului, aceasta poate ajuta procesul de planificare la fel de usor cum ar face-o un planificator pe hartie. Totul de la invitatiile personalizate de petrecere, decorul festiv, sunt setate de tema botezului si nu mai vorbim de mancare (probabil cea mai importanta parte) pentru ca avand o tema veti sti exact ce va trebuie.

Te-ai gandit sa alegi o tema pentru petrecerea ta? Nu numai ca va va face mai usoara organizarea atunci cand vine vorba de alegerea unor consumabile pentru petreceri, dar o tema va ridica, de asemenea, botezul dvs. la un nivel de poezie care nu poate fi imitat. Una dintre cele mai des intalnite teme se invarte in mod evident in jurul lui Hristos. Ganditi-va la nuante de lumina, cruci albe si ingeri. Dupa ce ati ales cu atentie tema perfecta, restul detaliilor vor veni de la sine si veti face o petrecere perfecta. Uitati-va la unele dintre temele noastre de botez preferate pentru fete si baieti.

Temele de petrecere de tip Girly ne duc cu gandul la nuante de lumina, decor extravagant si marturii pline de farmec. Alegeti o culoare care sa domine. Botezurile pentru fetite pot fi sarbatorite cu trandafiriu sau cu orice culoare pe care oaspetele de onoare o prefera. In afara de alegerea unei nuante sau doua de pe roata de culori, alte teme pentru fete se rotesc in jurul culorii roz.

O tema colorata este destul de simpla, selectati o culoare si lasati-va imaginatia sa lucreze de acolo. Toata lumea pare sa aiba o culoare preferata, asa ca intrebati oaspetele de onoare despre nuanta pe care o adora cel mai mult. Incorporarea acestei nuante in piesele esentiale ale petrecerii nu numai ca va adauga un element personal la sarbatori, ci si cateva aspecte luminoase si amuzante.

0 Shares
You May Also Like