Copiii invata engleza mai usor prin cursurile online de la Docentisimo

0 Shares
0
0
0

In ziua de azi, scoala nu mai este cum a era odata. Asa se spune si chiar asa este.

Din ce in ce mai multe suporturi de curs in forma lor bruta, fara explicatii suplimentare din partea profesorilor, dezinteres din partea acestora, dar si din partea elevilor care parca nu mai sunt atrasi de unele materii ca si inainte sunt situatii pe care le descoperim la ora actuala.

Si, la cum se desfasoara orele acum, nici cunostintele acumulate de catre elevi nu mai sunt atat de solide.

Sunt situatii in care elevii au nevoie de ore suplimentare pentru a intelege mai bine anumite notiuni, anumite cunostinte mai aprofundate. Si asta fie ca au nevoie – asa cum e in cazul unor examene -, fie ca intr-adevar sunt dornici sa invete mai mult.

O solutie in aceste cazuri sunt cursurile suplimentare. Sa luam spre exemplu limba engleza! Sunt copii ce isi doresc sa o stapaneasca bine, pentru ei insisi sau pentru unele examene de tip Cambridge. La scoala poate nu primesc suficiente informatii si atunci solutia este sa urmeze un curs de limba engleza online.

Cursuri de limba engleza interactive

Pentru a fi siguri ca de aceasta data asteptarile in ceea ce priveste cumulul de informatii si cunostinte le vor fi indeplinite este necesar ca parintii sa se orienteze catre profesionisti. Si asa sunt profesorii ce predau in cadrul Docentisimo Educational Centre.

Vorbim de o echipa de profesori ce au cursuri si o mare experienta in domeniu si care isi pun la dispozitia copiilor toate cunostintele spre a-i face pe acestia sa stapaneasca foarte bine limba engleza.

Poate primul gand este ca nu sunt atat de eficiente cursurile online. Total gresit! Acestea pot fi chiar mai eficiente decat cele clasice, organizate intr-o sala de clasa obisnuita. Si va voi spune si de ce!

In primul rand, intr-o clasa obisnuita sunt cel putin 25 de copii care invata in acelasi timp. Asadar, in timpul unei ore de curs, profesorul nu are timpul necesar pentru a se ocupa de fiecare in parte.

La Docentisimo Educational Centre grupele sunt formate din maxim 6 cursanti. In acest fel, profesorii pot acorda atentia necesara si se pot concentra pe fiecare copil in parte.

In al doilea rand, un alt avantaj este modul de predare. Cu totii stim cum se desfasoara orele in cadrul unor scoli obisnuite. Insa, la Docentisimo Educational Centre, metodele de predare sunt inovative si interactive. Copiii invata prin joaca limba engleza, in acest fel fiind mult mai bine captata atentia lor.

Detalii despre acestea regasesti in cadrul paginii oficiale.

0 Shares
You May Also Like