Usile de interior – parchetul – plinta, un trip perfect. Afla cum se le asortezi corect

0 Shares
0
0
0
Sliding wooden doors

Alegerea parchetului este una din deciziile pe care le iei cand renovezi casa. La pachet cu aceasta schimbare sunt usile de interior si plintele. Asortarea celor 3 elemente da de multe ori batai de cap.

Tinem cont si de faptul ca o astfel de schimbare nu este una pe care o faci foarte des si usor, asadar vei face totul cu multa asumare si cantarind fiecare detaliu.

Avantajos este ca vei gasi la specialdoors.ro o varietate de tipuri de usi de interior, precum si parchet laminat in grosime de 8, 10 sau 12 mm. Asadar iti va fi cu mult mai usor sa asortezi elementele.

Usi inchise la culoare, asortate cu parchet de aceeasi nuanta, dar plinta deschisa

O astfel de optiune este mai degraba recomandata celor care au o casa spatioasa, luminoasa. Culorile inchise vor micsora si intuneca locuinta, prin urmare in apartamente mici nu este o idee buna.

Pentru cei care opteaza totusi pentru un astfel de mix, plinta ar trebui sa fie de nuanta deschisa. In acest fel va fi estompat conturul creat de usi si parchet si va fi sters acest impact asupra intregului decor.

Usi si plinte deschise la culoare in combinatie cu pardoseala inchisa

Te poti inspira de la Special Doors cum ar arata o astfel de combinatie. In astfel de cazuri vei prefera ca spatiul sa fie cat mai aerisit, nu incarcat de mobilier, intrucat tinem cont de impactul cromatic deja creat. De preferat un stil minimalist de amenajare.

Plinta si parchet in culori deschise, usile inchise la culoare

Oarecum in acest caz nu mai esti limitat si poti opta pentru o astfel de combinatie fie ca este vorba de spatiu mic sau unul mai generos si bine luminat.

Daca ai o preferinta pentru parchetul laminat alb si nu esti sigur/a daca usile in culori precum wenge sau maro sunt potrivite atunci afli ca poti face asta fara probleme.

Parchet inchis la culoare, plinte deschise si usile colorate

In cadrul unui magazin online de usi, accesorii usi si parchet laminat precum Special Doors vei gasi inclusiv variante de usi din sticla printate cu modele florale sau chiar peisaje.

Acestea pot trona in case unde parchetul este inchis la culoare de ce nu. Este intr-adevar o alegere deosebita, dar si mai rar intalnita, recomandata pentru case unde stilul de amenajare ce predomina este pop art, modern.

Descopera la specialdoors.ro combinatii inedite intre usi si parchetul laminat.

0 Shares
You May Also Like