Vitamine si minerale pentru porumbei – iata gama Vet-Schroeder + Tollisan aici

0 Shares
0
0
0

Care este strategia ta de protejare a porumbeilor pe perioada sezonului rece? Avand in vedere ca acum nu se fac concursuri, grija ta pentru sanatatea porumbeilor este mai mare. Daca lasi totul la voia intamplarii, nu doar ca risti sa ii imbolnavesti, ci nici nu vor mai da randamentul dorit la urmatoarele concursuri.

Asadar, ce e de facut pentru ca porumbeii tai sa ramana in forma pe toata perioada sezonului rece? Vaccinurile la timp si curele cu vitamine si minerale esentiale sunt de mare ajutor in acest sens. Le gasesti pe toate pe produsecolumbofile.ro. Acest magazin online ofera toate produsele de care un columbofil are nevoie. Doar acceseaza-l si convinge-te.

Produsele de la Vet-Schroeder + Tollisan – iata cum te-ar putea ajuta

In cadrul magazinului online produsecolumbofile.ro gasesti doar produse provenite de la producatori internationali de pe aceasta piata de profil. Un exemplu concret aici este gama de produse Vet-Schroeder + Tollisan.

Produsul Med. Tollyamin Forte de 1000 ml este bogat in aminoacizi, electroliti si vitamina B. Acest produs poate fi folosit pe toata perioada anului. Este recomandat in special in perioada curselor, in faza de crestere si, nu in ultimul rand, in sezonul de naparlire. Gasesti toate informatiile ce privesc doza recomandata, modul de administrare, dar si alte asemenea in cadrul categoriei cu produse Tollisan.

Toate produsele din aceasta categorie au un scop precis. Vorbim de cel de intarire a sistemului imunitar pe toata perioada anului. Precum oamenii si porumbeii prezinta deseori deficit de minerale si vitamine. Nu au cum sa ne comunice acest lucru, insa un columbofil devotat meseriei sale isi va da seama extrem de repede daca se intampla asa ceva.

Totul incepe de la schimbari vizibile de comportament. Atunci cand prezinta deficit de minerale si vitamine, porumbeii sunt mai melancolici, daca pot spune asa, stau toata ziua in cuib, nici macar nu incearca sa zboare, parca nu au aceeasi pofta de mancare si multe alte asemenea.

De asemenea, nu neglija perioada vaccinarii. Stii foarte bine ca unele boli si infectii pot fi fatale pentru porumbei, deci mai bine sa fii precaut.

Schimba putin custile – ai o multime de accesorii la dispozitie!

Urmeaza temperaturie scazute, iar porumbeii vor simti automat un disconfort daca nu sunt protejati corespunzator. Poate ai nevoie de anumite accesorii pentru custile lor. Sa stii ca le gasesti pe toate in cadrul aceluiasi magazin online. Acceseaza produsecolumbofile.ro si convinge-te.

0 Shares
You May Also Like