Vreau să mă schimb!

0 Shares
0
0
0

ovi olaruTrebuie să fac o schimbare majoră, nu mai sunt un puști de 16 ani, așa cum am fost când mi-am deschis acest blog. Consider că e nevoie de o schimbare majoră în viața mea, am golănit destul. Trebuie să-mi aleg drumul cel bun, să ajung o persoană respectabilă. În primul rând trebuie să mă angajez, trebuie să-mi organizez timpul în așa fel încât să pot să dau totul la timp. Atunci când tu întârzii, lumea crede că nu ești o persoană serioasă. Și eu cred la fel despre alții… M-am obișnuit să cheltui mulți bani. Asta nu e de bine. Banul trebuie investit în proiectele ce pot să devină adevărate afaceri de succes. Am făcut multe greșeli pe care trebuie să le repar, acum nu trebuie să disper. Poate că am reușit să supăr multă lume, dar asta nu înseamnă că sunt un gunoi. Merit o șansă, trebuie să demonstrez cu adevărat cine sunt. Îmi place să văd că totul merge ca la carte, nu pot să urăsc pe nimeni, gândesc pozitiv, am încredere în mine. Nu sunt un încrezut, chiar dacă mulți cred că eu mă consider mare deștept. Țin să-i contrazic pe această cale. De mic mi-a plăcut să scriu și să citesc, recunosc că scrisul mă relaxează. Poate că uneori am mai scris și tâmpenii, dar nu mă consider un tâmpit. Orice om mai greșește, e bine ca o greșeală să nu se mai repete. Pentru cei ce-mi vor răul, vreau să le zic doar că nu mor caii când vor câinii. Sub soare e loc pentru fiecare, pentru cei buni, dar și pentru cei răi. Pe mine nu mă doare adevărul, apreciez persoanele ce-mi spun adevărul în față. Nu putem să trăim în minciună. Caracterul omenesc nu are încă o explicație logică. Omul este un animal rațional, eu vreau să devin o persoană cu care să se mândrească, măcar ai mei. Cu toții avem nevoie de sfaturi. Nu ne dăm seama când greșim, ci după. Eu vreau să mă schimb, vreau să devin un om respectabil în societate. Sunt gata să ascult toate părerile voastre!

0 Shares
7 comments
  1. Ovi-ule, daca vrei sa devii om mare, pune mana sa te specializezi intr-un domeniu (apuca-te de o facultate) iar dupa aceea apuca-te sa faci practica in acel domeniu. Doar daca vei ajunge sa studiezi si sa lucrezi cu oameni superiori tie vei reusi sa te ridici, pentru ca ei te vor inspira.

  2. Eu îți urez succes.
    Îmi place tema asta nouă, e mai profi.
    Aștept să văd cum îți repari greșelile, cât mai repede.

  3. Un vechi principiu economic care era foarte respectat inainte de anul 1944 cind ne-am pricopsit cu rusii , spunea cam asa :” Incearca sa-ti stringi un capital, incet asa cum poti , si nu consuma din el, investeste chibzuit si sa consumi din ce produce acel capital , nu din susbstanta lui “.

  4. Prima mare schimbare pe care va trebui sa o faci, va trebui sa fii un om foarte serios si respectabil. In orice domeniu daca respectul si seriozitatea primeaza, pe termen lung vei avea foarte mult de castigat.
    Ca un vechi colaborator cu tine, astept cu nerabdare noile schimbari, care sper ca nu sunt doar vorbe, ci fapte.

Comments are closed.

You May Also Like