Ce rol are asigurarea RCA?

0 Shares
0
0
0

rca ieftinAsigurarea de răspundere civilă este obligatorie. Pentru a circula cu maşina, printre multe altele, neaparat aveţi nevoie şi de o asigurare RCA.

Ce rol are asigurarea RCA ?

În cazul în care asiguratul produce un accident auto, victimele acestuia o să fie despăgubite de firma de asigurări. Persoana vinovată o să-şi repare maşina din propriul buget, nu cu ajutorul poliţei de asigurare RCA. În acest sens există asigurarea facultativă de avarii şi furt, numită asigurare CASCO.

Cum se poate încheia o asigurare RCA ?

În primul rând trebuie să aveţi actele ce dovedesc că dumneavoastră sunteţi proprietarul maşinii. După aceea, ori luaţi legătura cu un broker de asigurări, ori mergeţi direct la o firmă de asigurări. Puteţi să comandaţi şi online, cu ajutorul unui broker. Astfel o să obţineţi rapid şi fără bătăi de cap, un RCA ieftin , direct la dumneavoastră acasă, fără să vă mai deplasaţi la o firmă de asigurări din România. Puteţi să încheiaţi o poliţă de asigurare obligatorie pe 6 sau 12 luni, în funcţie de bugetul de care dispuneţi. Din 1 ianuarie 2012, toate poliţele de asigurare se emit în format electronic.

Nu aşteptaţi să vă expire RCA-ul, luaţi legătura cu un broker de asigurare pentru a putea beneficia de cel mai bun preţ!

0 Shares
You May Also Like