5 avantaje ale saltelei Confort 4Family Aloe Vera de la SomnArt

0 Shares
0
0
0

5 avantaje ale saltelei Confort 4Family Aloe Vera de la SomnArtSalteaua pe care o alegi pentru patul tau este foarte importanta din multiple puncte de vedere. Astfel, poti sa te bucuri de o saltea care sa iti sustina spatele si care sa te ajute sa detensionezi zonele cu probleme.

De asemenea, poti dori o saltea foarte confortabila sau una potrivita pentru dimensiunile patului tau. Trebuie sa tii cont de greutatea ta, de modul in care vrei sa te simti si de oricare aspect ce tine de intretinere.

SomnArt.ro iti ofera o gama larga de saltele si alte accesorii care iti fac somnul un adevarat moment de relaxare. Poti alege sa cumperi saltea Somnart Confort 4Family Aloe Vera 160×200 cm, care este potrivita pentru intreaga ta familie. Poti sa o cumperi pentru adulti si pentru copii si iti va oferi confort pe tot parcursul noptii.

Iata 5 avantaje ale saltelei Confort 4Family Aloe Vera:

  1. Are o husa detasabila si care se poate spala

Salteaua Confort 4Family Aloe Vera de la SomnArt este o saltea foarte usor de intretinut. Ea are o husa detasabila care se spala foarte repede, iar salteaua va fi intotdeauna curata si potrivita pentru un somn odihnitor. Husa este matlasata si se spala la 40 de grade Celsius. Are Aloe Vera si aduce un plus de confort pentru intreaga noapte.

  1. Este o saltea ortopedica si ajuta coloana vertebrala

Salteaua ortopedica Confort 4Family este special conceputa pentru a proteja coloana ta. Ea este realizata cu tehnologie care implica protectie pentru vertebre. Acest lucru este posibil datorita formei si materialului folosit in constructia ei.

Atunci cand muncesti multe ore stand jos, pe scaun, ai nevoie de un ajutor sustinut pentru a avea grija de coloana, de zona lombara. O saltea de calitate te va proteja intotdeauna si vei detensiona locurile dureroase.

  1. Salteaua este potrivita pentru orice membru al familiei

Salteaua Confort 4Family este conceputa pentru a fi potrivita pentru orice membru al familiei tale. Poti sa cumperi aceasta saltea fara griji pentru copiii, adultii si varstnicii din cadrul familiei. Oricine se va bucura de confortul adus si va avea un somn  relaxant.

  1. Are o fermitate medie si este potrivita pentru varstnici si pentru adulti sau copii

Fermitatea unei saltele este adusa de materialul din miezul saltelei. Asadar, este importanta compozitia, duritatea si densitatea din interior. In acest caz, exista o fermitate medie, potrivita pentru oricine. O sa protejeze spatele, dar nu o sa fie prea ferma.

  1. Este proiectata pentru toate pozitiile de dormit

Toate pozitiile de dormit sunt posibile cu ajutorul acestei saltele de la SomnArt. Ea asigura relaxare si sustinere pe tot parcursul noptii si te ajuta sa te simti bine a doua zi. Poti dormi pe spate, pe burta sau intr-o parte, iar coloana ta o sa fie ajutata de fermitatea medie a acestei saltele.

SomnArt iti ofera multile variante de a dormi bine in fiecare seara. Poti cumpara de aici saltele de calitate superioara, construite pentru diverse tipuri de nevoi. De asemenea, poti avea accesoriile perfecte pe care ti le doresti.

0 Shares
You May Also Like