5 motive pentru miscare in aer liber

0 Shares
0
0
0

5 motive pentru miscare in aer liberBetoane, asfalt si patru pereti. E tot ceea ce vedem in fiecare zi. Cred ca fiecare dintre noi a avut un moment in care si-a dorit sa se retraga intr-un loc linistit, in mijlocul naturii, departe de agitatia oraselor aglomerate.

Cateodata ma gandesc la un aparatment intr-un loc inconjurat de multa verdeata, un loc unde oamenii se pot bucura de frumusetea si sanatatea oferita de natura, un loc unde sa simti ca esti  cu adevarat acasa.

Desi pare greu de crezut, un astfel de loc chiar exista, iar un apartament cu 2 camere in Bucuresti il vei gasi in cartierul rezidential Greenfield din Baneasa.

Si totusi, pentru un moment de relaxare si evadare in natura ai putea alege o plimbare in parc sau o drumetie in padure. Nu e nevoie sa locuiesti in mijlocul nautrii. Tu, cel care ai spus aceste lucruri, te-ai gandit la avantajele pe care le-ai  avea locuind intr-o astfel de zona, imbratisata de natura?

Ce bucurie mai mare poate fi, dimineata, inainte de cafea,sa alergi prin parc sa te trezesti? Ce poate fi mai frumos decat sa iesi in serile de vara cu familia sa petreci momente frumoase uitandu-va la stele? Ce poate fi mai frumos decat sa deschizi geamul, sa vezi natura din jurul tau, fara zgomote de clanxoane, soferi agitati si noxe?

Unul din beneficiile majore este sportul in aer liber. Desi in ziua de azi e foarte la moda sa mergi la sala, ar trebui sa optam pentru miscarea in aer liber. Sunt cunoscute beneficiile practicarii unui sport in natura, insa foarte multi dintre noi nu au posibilitatea de a-l practica in aer liber datorita faptului ca suntem inconjutati doar de asfalt si beton.

Daca nu esti convins ca miscarea in aer liber iti face bine, am sa iti dau 5 motive

•    Respiri aer curat. Departe de agitatia si praful din oras o plimbare prin natura te ajuta sa respiri aer proaspat.
•    Iti imbunatateste starea de bine. Miscarea in aer liber reprezinta o metoda perfecta pentru a te elibera de stres si anxietate, si vei fi invadat de energie si optimism
•    Vei dormi mai bine.  Miscarea in aer liber te ajuta sa te relaxezi, si in acest fel vei avea un somn mai linistit.
•    Experimentezi diferite forme de activitate. Fie ca este vorba de o ora de joaca cu copiii, badminton, tenis, sau pur si simplu iesi la alergat, posibilitatile de a experimenta ceva nou sunt nenumarate.
•    Vitamina D ajuta la fixarea calciului in oase, iar soarele ajuta la sintetizarea vitaminei D. Astfel, pentru o cantitate optima de vitamina D este esential sa te expui la soare.

Daca ai nevoie de o schimbare, ai un stil de viata activ si iti doresti un loc unde sa fii acasa in natura si sa poti face miscare, un apartament cu 2 camere in Bucuresti, in Greenfield este alegerea perfecta.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like