Ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina?Daca ai ajuns in Moldova si esti in cautarea unei firme de inchirieri auto ieftin Iasi, poti apela cu incredere la firma CarDigi pe care o gasiti la adresa car-rental-ro.com. Pana la a ajunge sa inchiriezi o masina, este bine sa afli cateva reguli minime, de respectat inainte de a face acest pas.

Deci, cauti o firma de inchirieri auto ieftina. Fii cu ochii-n patru inainte de a inchiria pentru ca, dupa aceea, s-ar putea sa fie prea tarziu. Clientii reclama de multe ori nereguli dupa ce masina le este oferita spre inchiriere de o firma din domeniu.

Frunzarind forumurile de profil, descoperim tot felul de surprize neplacute de care au avut parte clientii: masini livrate intr-o stare proasta, rezervorul nu era plin cu combustibil dupa cum spune regula de baza in mai toate contractele de gen, atomobilul a fost livrat murdar, plin de noroi.

E clar ca, daca nu dai atentie tuturor acestor detalii, vei avea surpriza sa ai cateva cheltuieli neprevazute ulterior. Din toate aceste experiente neplacute pe care clientii le semnaleaza, firmele de inchirieri auto ar trebui sa invete cate ceva.

Daca nu-ti respecti clientul, vei pierde increderea tuturor celor care ar fi urmat sa vina. De asemenea, ca firma din domeniu, este bine sa vii in intampinarea oamenilor cu oferte care sa se potriveasca nevoilor lor.

Trebuie adaptata oferta la asteptarile clientului de fiecare data, nefiind nevoie sa-i impui o perioada minima pentru care ar putea inchiria masina. Sunt persoane care nu vor sa inchirieze masina decat pentru doua zile, insa anumite firme au oferte care includ de la trei zile in sus. Cu astfel de interdictii, vei avea un public limitat ca numar.

Pentru doritorii de masini inchiriate avem un sfat: nu acceptati masina si nu semnati contractul de inchiriere inainte sa faceti cateva poze la masina, incluzand absolut tot, atat din interior, cat din exterior. Faceti poze la eventualele zgarieturi, pentru a fi nu acuzat ulterior, dupa incetarea contractului, ca dumneavoastra ati fost cel care a deteriorat masina.

Este bine, de asemenea, sa puteti face si un filmulet video cu persoana care va inchiriaza masina, daca aveti suspiciuni ca firma nu e de incredere. Aici s-ar putea sa aveti probleme din cauza oponentei interlocutorului, insa merita incercat.

Un om deschis ar fi de acord cu ideea ta, chiar daca nu e cea mai potrivita pentru unii. De asemenea, trebuie sa verificati cu atentie actele masinii iar contractul trebuie sa fie in romana.

Un utilizator de pe un forum chiar da doua nume de firme inchirieri masini in care vorbeste despre faptul ca exista astfel de companii care sunt inregistrate in Bulgaria si au masini foarte vechi.

Daca este nevoie, mergeti chiar la o vulcanizare unde sa verificati pneurile masinii. Ca firma de inchirieri, trebuie sa ai rabdare cu clientul si sa ii explici toti pasii pe care ii are de facut, precum si obligatiile care ii revin prin contract. Lasa-l sa verifice tot ceea ce vrea pentru a-l castiga de partea ta.

0 Shares
You May Also Like