Alege cea mai buna navigatie auto pentru masina ta

0 Shares
0
0
0

Sistemele de navigatie auto vin cu o multime de functii care sunt de mare ajutor in trafic. Pe langa faptul ca dispun de GPS si te duc la destinatie prin cea mai rapida ruta, poti vizualiza filme, asculta muzica sau vorbi la telefon fara sa folosesti telefonul propriu-zis. Alege cea mai buna navigatie auto pentru masina ta!

Navigatia poate fi cu sistem de operare Android, ceea ce ofera si mai multe posibilitati. In magazinul online navigatiiandroid.ro vei descoperi numeroase modele, potrivite pentru majoritatea marcilor autoturismelor. Fie ca iti doresti o navigatie golf 5 sau BMW, in ambele cazuri vei gasi ceva ideal pentru masina ta.

Totul este mai simplu cu ajutorul sistemelor de navigatie gps! Daca ai probleme cu parcarea si te afli intr-un loc dificil, cu ajutorul camerei video din spatele masinii vei putea parca perfect. Navigatia va afisa ce se afla in spatele autoturismului, fiind mai usor sa parchezi.

Nu vei risca sa lovesti nimic, sa zgarii masina sau sa o lasi intr-o pozitie incorecta. Prin aceasta camera, iti poti demonstra oricand nevinovatia in cazul unui eveniment neplacut in trafic sau parcare.

Pastreaza legatura cu persoanele importante doar cu o simpla atingere! Odata ce este montata si instalata navigatia, poti descarca toate contactele din telefon pe navigatie. In cele ce urmeaza vei avea posibilitatea de a prelua si initia apeluri fara sa folosesti telefonul. Esti in siguranta la volan, in timp ce comunici cu cine ai nevoie.

Sistemele de navigatie golf 5 android se conecteaza rapid cu telefonul tau si poti descarca inclusiv aplicatiile preferate. Poti vizualiza filme pe platformele utilizate in mod obisnuit, poti asculta muzica, radio online direct de pe navigatia auto. Nu iti face griji in legatura cu montarea acesteia, pentru ca se va potrivi perfect in bordul masinii!

Ai posibilitatea de a beneficia de navigatie auto pentru masina ta, online. Comanda de pe navigatiiandroid.ro si vei primi toate cablurile necesare montarii acesteia, cat s cablurile auxiliare. Prin montarea ei vei scapa de problemele din trafic precum gasirea unei alte rute, riscul de a zgaria masina sau de a lovi o alta, cat si de amenzile pentru utilizarea telefonului.

Nu te pierde in detalii! Desi sistemul de operare al navigatiei este Android, acesta se poate conecta si cu un alt tip de telefon prin Bluetooth. Simplu si rapid vei primi toate notificarile de pe telefon, direct pe navigatie si nu va mai trebui sa iti utilizezi propriul gadget.

Folosirea telefonului la volan este periculoasa si poate atrage amenzi usturatoare. Prin cateva atingeri vei putea verifica notificari, initia si prelua apeluri, dar si vizualiza ruta cea mai rapida catre destinatia ta.

Navigatiile Android se pot schimba in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana. In acest fel, nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu termenii necunoscuti intr-o alta limba. Nu trebuie sa stii engleza pentru a o folosi, ci doar sa soliciti montajul ei si schimbarea in limba romana.

0 Shares
You May Also Like