Tendinţe pentru decorarea băii

0 Shares
0
0
0

Vrei să-ți renovezi baia? Înainte de a începe, aruncă o privire asupra tendințelor din acest an! Culori neutre, amestec de materiale, chiuvete spectaculoase… Am adunat pentru tine cele mai noi tendințe de decorare a băii.

1. Culorile nud sunt obligatorii!

Pentru anul viitor, trebuie, fără îndoială, să ne întoarcem la elementele de bază, iar culorile nud sunt o modalitate perfectă de a face acest lucru! Aceste culori fac parte din mediul natural, precum cerul sau oceanul. Pentru a încorpora culorile nud în decorul tău, trebuie să faci mai mult decât să vopseşti pereții! Este esențial să adaugi și diverse materiale în aceleaşi culori, cum ar fi ceramica sau lemnul de culoare deschisă!

2. O tendință constantă: băile junglă!

E timpul să ai acea baie de vis, inundată de plante minunate! Creează un ambient biofil şi relaxant, luând din natură ceea ce aceasta are mai bun de oferit. Desigur, primul pas este să ai o mulţime de plante agățate de fiecare colț al camerei! Poți crea un perete verde luxuriant, adaugi o chiuvetă în formă atipică, totul inspirat de natură! În ceea ce privește culorile, acestea trebuie să fie calme, precum alb, gri sau verde.

3. Obiecte sanitare de culoare alb mat

Având în vedere caracterul minimalist al culorii, acest aspect funcționează bine în băile moderne și simple. Integrarea: optează pentru o chiuvetă de baie cu aspect simplu. Obiectele sanitare ar trebui să fie combinate cu faianță simplă, astfel încât să poată ieşi în evidenţă.

4. Dușurile deschise sunt un “must have”

Dușurile italiene cu concept deschis sunt destul de în tendință – în special cele multifuncționale și complet echipate: banc integrat, sistem anti aburi, iluminare ambientală, oglindă anti-aburi, scurgere liniară, etc. Spațiul de duș poate fi separat de restul băii cu un perete de sticlă. Avantajul unui astfel de look? Baia arată mult mai spațioasă.

5. Un mix cu aspect elegant

Dacă vrei să ieși în evidență, ai absolută nevoie de o combinație de mai multe materiale pentru baia ta. Poți combina lemn texturat cu elemente lucioase, de la sticlă la ceramică, sau poţi chiar să combini diferite stiluri de design interior: cum ar fi scandinav cu industrial, tradițional cu medieval. Un sfat: alege elemente care se află în aceeași gamă de culori.

6. Aspect de insulă de bucătărie

Moda chiuvetei duble se întoarce în forţă! Dar, în loc să fie aliniate, chiuvetele sunt instalate într-un corp similar cu cel al unei insule de bucătărie. Cum să încorporezi: această tendință necesită puțin mai mult spațiu, dar oferă mult mai mult spațiu de depozitare! Este recomandat să cereţi ajutorul unui designer de interior.

7. Baia ta, o oază!

Vrei propriul spa acasă? Acest lucru se poate face cu o transformare ușoară a unei băi tradiționale, având ca punct central o cadă independentă. Materialele Zen ar trebui să fie predominante deoarece creează un mediu relaxant. Cum integrezi: folosește materiale naturale precum lemnul sau ceramica realizată manual.

8. Lasă-te dus de val când vine vorba de chiuvete!

Fie că sunt colorate, lucioase sau au forme atipice, chiuvetele de baie sunt în centrul atenţiei anul acesta! Poţi găsi chiar şi modele realizate în întregime din pietre, perfecte pentru o cabană în pădure. Dacă vrei să o ai pentru multă vreme, alege o culoare mai neutră. Dacă vrei un aspect remarcabil, alege o culoare la modă sau chiar o chiuvetă aurie!

Te invităm să vizitezi magazinul de materiale de construcție Târgovişte pentru a-ţi pune ideile în practică.

0 Shares
You May Also Like