Ambalaje de unica folosinta pentru business-urile HoReCa

0 Shares
0
0
0

Ambalajele au o importanta relativ mare, mai ales pentru afacerile de tip catering sau care presteaza livrari la domiciliu. Este important ca orice fel de mancare sa ramana corect pozitionat, sa nu se scurga sau sa fie alte probleme pana ajunge la client.

De asemenea, in cazul cofetariilor si gelateriilor, ambalajele sunt la fel de importante pentru fiecare client in parte. Pentru a te bucura de calitatea lor, poti comanda online ambalaje de unica folosinta pentru business-urile HoReCa de la Snick Ambalaje.

Snick Ambalaje iti pune la dispozitie o gama extinsa de ambalaje de unica folosinta pe care le poti comanda online pentru afacerea ta. Acestea sunt corespunzatoare mai multor domenii si pot fi folosite in varii situatii, la prepararea numeroaselor feluri de mancare, prajituri sau bauturi.

Poti arunca o privire peste farfuriile de carton pentru catering, ori peste cutiile folosite la pizzerii. Fiecare dintre aceste produse sunt confectionate din matriale de inalta calitate, chiar daca sunt de unica folosinta. Permit pozitionarea facila a mancarii, nu se umezesc si nici nu se rup. Bineinteles, fiecare produs corespunde unei anumite niste, fiind mai tari sau mai moi.

Gama larga de produse de pe site cuprinde articole pentru catering si street food, pentru cofetarii si gelaterii, articole pentru evenimente si receptii, articole pentru pizzerii si rotiserii, pentru cafenele si smoothie bars, dar si pentru hoteluri si restaurante. Tot pe site vei gasi o varietate de produse de igiena si curatenie – atat de necesare in astfel de locatii.

Diferite materiale pentru ambalajele tale

Materialul din care sunt confectionate ambalajele este la fel de important ca si ele, asadar arunca o privire peste varietatea de materiale dintre care poti alege de pe site. Multitudinea de materiale dintre care poti alege este de ajutor atunci cand vrei sa te decizi pentru impresionarea clientilor.

Domeniul plasticului este unul sensibil si este posibil ca unii clienti sa nu rezoneze cu astfel de ambalaje, iar in acest sens ii poti pierde. Pentru a nu trece prin acest impas, te invitam sa descoperi gama larga de materiale ecologice dintre care poti alege. Ambalajele biodegradabile sunt prietenoase cu mediul si reprezinta o modalitate excelenta de a-ti tine mai aproape clientii.

Poti opta catre trestie, PLA, palmier, lemn, hartie, carton, aluminiu, PSE, PET, PP, PS, PE sau chiar PVC. Ambalajele de unica folosinta sunt doar la un click distanta si depinde doar de preferintele tale ce vei comanda. Vezi aici ce alte produse mai sunt disponibile.

Compania te ajuta sa alegi mai bine

In cazul in care esti la inceput cu afacerea si nu stii ce ambalaje sa alegi, ori vrei sa le inlocuiesti pe cele existente, Snick Ambalaje te ajuta sa alegi mai bine. Poti comanda online o sacosa cu mostre din ambalajele pe care vrei sa le comanzi. Vei primi mostre gratuite din ambalajele pe care vrei sa le cumperi, in acest fel testandu-le calitatea si rezistenta.

Iti va fi mai usor sa iei o decizie privind ambalajele potrivite, atat pentru tine, cat si pentru clientii tai.

0 Shares
You May Also Like