Sfaturi pentru brazii de Craciun artificiali

0 Shares
0
0
0

Brazii de Craciun artificiali reprezinta o solutie ecologica si din ce in ce mai populara in intreaga lume. Protejati natura si salvati copacii! 

Tocmai ati achizitionat un brad de pe BraziCraciun.net sau urmeaza sa achizitionati unul, iar decorarea acestuia este un lucru pe care nu stiti cum sa il abordati? Nu stiti cum sa puneti ghirlandele si globuletele?

Exista o anumita tehnica pe care sa o luati in calcul pentru ca bradul sa arate perfect? Ce culoare ar fi bine sa alegeti pentru decorarea acestuia? Daca doriti sa va decorati bradul intr-un mod placut, frumos din punct de vedere estetic, ar fi bine sa urmati cateva sfaturi de baza.

Cum se decoreaza brazii de Craciun artificiali?

Prima etapa in decorarea bradului este alegerea unei ghirlande luminoase. Instalatia electrica este prima decoratiune pe care trebuie sa o puneti in brad. Aceasta trebuie asezata intr-o maniera uniforma, in jurul bradului, incepand din partea superioara si mergand catre baza, luand forma piramidala. Aceasta metoda permite firului sa se intinda pe toata suprafata bradului in mod armonios.

A doua etapa este asezarea globurilor mari, urmate de cele mici. Pentru a aseza globurile corespunzator pe brad, incepeti cu decorarea partii de jos a acestuia, deoarece aceasta este zona cea mai importanta.

brazii de Craciun artificiali

Specialistii in decorare sfatuiesc intercalarea globurilor sclipitoare cu cele mate. Se incepe cu globurile de importanta mai mare, iar acestea nu trebuie puse in linie dreapta – trebuie sa para „pierdute in spatiu”. In acest mod, globurile vor parea a fi in miscare; scopul este in primul rand de a da viata bradului de Craciun.

Nu folositi un numar prea mare de culori!

Este indicat sa nu amestecati prea multe culori; incercati sa folositi globuri in nu mai mult de 3 culori pentru a crea armonia perfecta.

A treia etapa este dispunerea ghirlandelor neluminoase. Acestea structureaza bradul, iar in jurul lor pot fi puse globurile mai putin importante. Dispunerea lor reprezinta a patra etapa, iar pe langa acestea puteti pune si alte obiecte care considerati ca ar ajuta la aspectul frumos al bradului de Craciun.

Ultima etapa o reprezinta micile ajustari pe care le aduceti imaginii de ansamblu a bradului. O stea in varful bradului ar trebui sa fie suficienta pentru a nu da un aspect prea incarcat. Pentru piciorul bradului puteti alege dintre diverse obiecte, in functie de ce aveti la dispozitie. Pentru crearea unei atmosfere perfecte nu uitati de micile detalii care va pot ajuta sa obtineti rezultatul dorit.

Craciun Fericit cu brazii de Craciun artificiali!

Odata ce ati terminat de decorat bradul, va puteti bucura de magia sarbatorilor de iarna din care acesta este o parte esentiala. Totusi, nu uitati ca dupa ce trece perioada sarbatorilor ar fi bine sa fiti atenti la pastrarea bradului. In acest sens, iata cateva sfaturi care va pot fi utile mai ales celor care aleg un brad natural:

  • Nu cumparati bradul prea devreme, cu mult timp inainte de a-l decora.
  • Lasati bradul pe balcon, in gradina sau pe terasa pana in momentul in care va apucati de decorarea lui.
  • Indepartati ramurile de tulpina inainte de a incepe decorarea. Puteti sa faceti acest lucru si dupa ce il decorati, cu conditia sa nu fi folosit instalatie electrica.
  • Incercati sa puneti piciorul bradului intr-un suport metalic care contine apa (atentie insa la instalatia electrica!)..
  • Evitati sa asezati bradul intr-un loc apropiat de o sursa de caldura (radiator, soba, calorifer sau aparate electronice precum televizorul…).

Brazii de Craciun artificiali sunt o solutie optima si din punct de vedere ecologic, dar si financiar.

0 Shares
You May Also Like