Cum sa pastrezi suzeta in siguranta cu produsele de la Little Prints

0 Shares
0
0
0

Copilaria este perioada cea mai frumoasa, atat pentru copilul tau, cat si pentru tine care ii urmaresti fiecare pas si lucru nou invatat. Sunt momente unice pe care vrei sa le prelungesti la nesfarsit. Prima data cand gangureste, cand merge de-a busilea, cand ia prima gura de mancare, toate sunt prime dati cand face ceva si este o bucurie pentru fiecare parinte.

Totusi pe langa aceste momente, parentingul este o provocare. Trebuie sa fii rabdator si calm in atat de multe situatii care te scot din sarite si care in alte conditii te faceau sa iti pierzi cumpatul. Trebuie sa explici, sa ajuti si in special sa gasesti. Orice lucru al bebelusului parca intra in pamant uneori. Fix cand ai cea mai mare nevoie, atunci nu gasesti suzeta sa iti calmezi copilul.

Securizeaza suzeta de bluza copilului

De ce sa iti complici viata singura si sa cauti mereu suzeta peste tot sa opresti plansul bebelusului, cand o poti avea mereu la indemana? Opteaza pentru un clip suzeta care permite prinderea ei de bluza copilului si astfel o are mereu la indemana.

Produsele de la Little Prints sunt create special pentru copii din materiale non-toxice. Nici macar culoarea pala si placuta vederii nu este compusa din produse chimice care sa dauneze copilului, pentru ca stim cu totii ca orice poate fi introdus in gura de cei mici.

Aceste clipuri sunt disponibile in varii culori mai puternice sau mai pale, in functie de preferinte si sunt confectionate si din lemn si oxel inoxidabil si se curata foarte usor prin simpla clatire cu apa.

Alege suzeta potrivita

Atasata la acest clip de suzeta trebuie sa alegi si suzeta potrivita pentru copil, deoarece conteaza foarte mult pentru sanatatea acestuia si pentru un confort optim al copilului. Little Prints sunt cei care au adus pentru prima data in Romania produse de la branduri premium cum ar fi Bibs.

Suzetele Bibs din gama Little Prints sunt impartite in trei colectii: color, supreme si couture. Fiecare colectie are propriile puncte forte, dar toate sunt gandite astfel incat sa ofere copilului confortul pe care il simte si la sanul mamei, sa se simta protejat. Suzetele sunt prevazute cu marginile spre exterior astfel incat contactul cu buzele si pielea este minim si nu ii irita pielea delicata.

Unele sunt doar din latex, altele sunt din latex si silicon, in functie de colectie. Acestia au gandit un design inedit si foarte practic atunci cand au adaugat la manerul suzetei optiunea de glow in the dark. Aceste suzete iti permit atat tie cat si bebelusului sa gasiti suzeta  mult mai repede pe timpul noptii, fara sa aprinzi lumina deranjanta. Poti vizualiza toata gama pe site-ul celor de la Little Prints.

0 Shares
You May Also Like