5 motive de ce are lichidul gust de ars

0 Shares
0
0
0

Atunci cand va hotarati sa renuntati la fumatul clasic si sa va achizitionati o tigare electronica, puteti fi coplesit de multitudinea de informatii. De la alegerea dispozitivului potrivit pana la lichid, sunt multe etape pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a va personaliza device-ul in asa fel incat sa va satisfaca pofta de nicotina.

Indiferent de kitul cumparat, daca nu cunoasteti anumite elemente de baza cu siguranta veti intampina dificultati atunci cand o veti folosi. Mai ales la inceput de drum veti experimenta anumite probleme precum curgerea lichidului, asamblarea corecta, alegerea componentelor potrivite, dar si gustul ars atunci cand inhalati.

Insa cu putina cercetare si atentie in prealabil va veti putea documenta asupra potentialelor probleme pentru a le remedia rapid si sa va continuati intr-un mod placut experienta.

De ce apare gustul de ars cand vapez?

Exista 5 motive pentru care acest gust neplacut apare atunci cand fumati, prin urmare voi detalia solutiile pentru a remedia in cel mai scurt timp aceasta problema deloc de neglijat:

1. Prea putin lichid

Nu este recomandat sa vapati atunci cand lichidul este sub nivelul dat de producator. Astfel veti arde materialul din rezistenta, acesta reusind sa se supraincalzeasca de la lipsa lichidului.

2. Realizarea retetei gresite de lichid

Reteta este foarte importanta in acest proces. Aroma nu este singurul lucru de catre trebuie sa tineti cont, atunci cand mixati va fi necesar sa amestecati VG si PG intr-un raport care sa ii permita device-ului sa functioneze optim.

3. Vapare rapida si deasa

Mai ales la inceput, noii utilizatori pot fi tentati sa inhaleze mult si des din dorinta de a-si satisface pofta. Vaparea cu acest dispozitiv este diferita fata de o tigare obisnuita, fiind necesara o pauza intre inhalari.

4. Amorsarea gresita a rezistentei

Inlocuirea acestor componente se realizeaza o data la cateva saptamani sau mai des in functie de modul de utilizare. Aceasta cand se monteaza trebuie amorsata corect pentru a nu obtine gustul de ars.

5. Putere prea mare

Puterea are un rol la fel de important, putand influenta evaporarea lichidului prea rapida, nefiind timp destul ca fitilul sa se resatureze suficient pana la urmatoarea inhalare.

Avand in vedere motivele prezentate, veti putea rectifica problemele pentru a va bucura de o experienta placuta. Tigarile electronice sunt mult mai sanatoase decat cele clasice, putandu-va imbunatati sanatatea inca din primele luni de utilizare. In acest fel ii veti proteja si pe cei din jurul dumneavoastra, stiind foarte bine ca fumatul la mana a doua si a treia poate fi la fel de nociv.

0 Shares
You May Also Like