Cele mai simple metode de a face videochat online

0 Shares
0
0
0

Sunt tot mai multe anunturi de angajari videochat Bucuresti insa observam ca oamenii inca sunt reticenti in ceea ce priveste aceasta meserie. Videochatul a reprezentat de fapt viitorul. In anul 2001 filmul A space Odissey a oferit primul exemplu futuristic de tehnologie care permita discutiile vodeo mentionand ca vom beneficia cu totii intr-o zi de aceste lucruri.

Se pare ca acel viitor a ajuns si aici si video chatul este alaturi de noi de foarte multi ani. Putem acum sa discutam video oriunde si din oricare colt de pe glob cu un telefon care are conexiune la pachete de ate sau chiar la reteaua wireless de acasa.

Tabletele si laptopurile sau telefoanele au in ele si microfoane si camere pe partea din fata in asa fel incat sa poti face video chat oriunde in lume. Iti prezentam unele dintre cele mai comune solutii pentru video chat si video conferinte.

Sunt multe persoane care in prezent folosesc Skype acesta fiind o optiune foarte buna pentru video chat. Skype este acum disponibil pentru mai multe sisteme de operare nu doar pentru Windows fiind si pe Mac dar si pe Linux.

Se poate folosi si pe telefoanele care au Android dar si pe tablete cu aceste sisteme de operare. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci si sa instalezi Skype, sa iti faci cont si mai departe poti seta toate datele personale cum sunt lcoatia si varsta, telefonul,  poza de profil etc.

Apelurile se initiaza extrem de simplu si tot ce trebuie sa faci este de fapt sa apesi butonul pentru video call ca sa poti sa pornesti video chatul. Procesul este similar pentru programele Skype care sunt instalate pe telefoane si pe tablete.

Facebook iti ofera de asemenea mai multe capabilitati de video call si iti permit sa initiezi video chatul cu prietenii pe platforma aceasta.

Aceasta caracteristica este de fapt implementata de Skype prin colaborare cu Facebook insa este limitata dupa cum spuneam numai pentru cei din lista ta de Facebook. Poate sa fie extrem de util daca vrei sa initiezi un apel video cu prietenii din lista ta de Facebook fara sa fie nevoie sa te logezi pe skype.

Google Hangouts este o alta solutie la fel de buna. Este inclus in general in telefoanele si in tabletele cu sistem de operare Android astfel incat sunt foarte multe persoane care pot sa aiba acces la aceasta aplicatie.

Toti utilizatorii care au conturi de gmail pot sa foloseasca aplicatia cu ajutorul unui browser de internet pe Windows, Mac, chrome sau Linux. Google ofera si aplicatii speciale pentru iPhone si iPad astfel incat tu sa poti sa ramai conectat cu toti cei importanti pentru tine.

Aplicatia Hangouts este folosita la nivel larg si chiar si persoanele care nu folosesc Google Talk sau Hangouts au posibilitatea sa aiba un cont de Google pe care sa il foloseasca in Facebook sau in Skype direct si sa discute in continuare cu persoanele importante.

Este mult mai interesant cand te si vezi cu cei dragi.

0 Shares
1 comment
  1. Eu consider ca cel mai bine faceti videochat intr-un studio profesional. In acest fel nu va bateti voi capul cu echipamentul tehnologic si aveti sprijinul unei echipe extraordinare! Plus ca difera enorm calitatea imaginii si a sunetului. Ca sa nu mai spun ca intr-un studio aveti identitatea protejata.

Comments are closed.

You May Also Like