Aplicatiile pentru organizare sunt excelente de utilizat

0 Shares
0
0
0

Aplicatiile pentru organizare sunt excelente de utilizatDaca, pe langa teoria de a planifica aceste sarcini, ne ajutam cu tehnologia, le putem efectua mai usor si vom avea o motivatie suplimentara de a organiza treburile casnice, de a face liste de cumparaturi sau de a crea un program saptamanal cu mesele zilei.

Your closed (Android)

Aceasta aplicatie iti permite sa faci fotografii ale imbracamintei noastre si ale tuturor accesoriilor noastre, creand o garderoba virtuala pe dispozitivul nostru. Le putem clasifica dupa sezonul anului din care face parte, dupa locurile in care le vom folosi si chiar putem stabili un calendar al momentului in care il vom pune.

Pentru a incarca hainele in aplicatie este destul de simplu. Va trebui sa plasam imbracamintea sau complementul pe un fundal neutru si sa facem o fotografie. Din aceeasi aplicatie putem decupa si ajusta unii parametri ai fotografiei. In cativa pasi am reusit sa avem o baza de date cu toate articolele noastre de imbracaminte. Acest lucru ne poate ajuta sa avem garderoba bine controlata. Aceasta aplicatie este disponibila numai pe Android.

Bring

Este o aplicatie conceputa pentru a crea o lista de cumparaturi a tuturor produselor casei noastre intr-un mod simplu si foarte dinamic. Putem stabili mai multe liste, cum ar fi: lista principala, lista pentru un eveniment sau o petrecere, lista unui anumit centru comercial, etc…

De asemenea, putem partaja fiecare lista cu alti utilizatori si sincroniza toate miscarile sau modificarile pe care le-am facut. Din punct de vedere vizual este foarte intuitiv si ne ofera imaginea alimentelor sau a produsului de pe lista. Posibilitatea de a face o fotografie a produsului pentru a ne facilita identificarea acestuia. Este disponibil pentru Android si iOS.

Ikea planner

Aceasta aplicatie a companiei suedeze este conceputa astfel incat sa putem proiecta de la zero distributia tuturor mobilierului si elementelor casei noastre. Putem adauga camere si personaliza culoarea peretilor si podelei. Vom adauga mobilierul intr-un mod foarte intuitiv.

In primul rand este mai bine sa cream designul in doua dimensiuni, deoarece este mai usor sa ne localizam in avion. Apoi putem trece la vizualizarea 3D si sa obtinem mai mult realism. In acest fel vom intelege ar arata casa noastra mobilata. Evident, functioneaza doar cu mobilier Ikea. Este disponibil pentru Android si iOS.

PlanidFood (Android si iOS)

In cele din urma am vrut sa adaugam o aplicatie care ne ajuta sa planificam si sa pregatim mancarurile saptamanii. Primul lucru care ne apare atunci cand pornim aceasta aplicatie este un mic chestionar in care ne intrebati cateva aspecte si gusturi personale.

Putem planifica meniurile pentru cateva zile. Din fiecare fel de mancare ne arata lista ingredientelor, pasii de urmat in elaborarea sa si o putem impartasi cu contactele noastre. Ofera o mare varietate de stiluri care sunt explicate intr-un mod simplu. Este disponibil pe Android si iOS.

Aplicatiile mobile pentru organizare sunt un real ajutor pentru acele persoane ce nu se pot decide, ce uita repede sau care au prea multe idei pentru a alege doar una. In plus, de aici poti cumpara piese telefoane pentru reparatii.

 

0 Shares
You May Also Like