Ar beneficia afacerea ta de pe urma unui sistem automatizat de usi?

0 Shares
0
0
0

Ar beneficia afacerea ta de pe urma unui sistem automatizat de usi?Daca ai o afacere cu dependinte deschise intotdeauna pentru public, atunci accesibilitatea ar trebui sa fie un lucru foarte important pentru tine. Cele mai bune usi automatizate, numai pe Gunther-Tore!

Este usor pentru toate persoanele sa-ti calce pragul? Fie ca esti proprietarul unui magazin, al unui hotel, restaurant sau orice alta forma de cladire destinata publicului, accesibilitatea si upgrade-urile acesteia (asa cum ar fi sistemele de usi automate), poate face diferenta in legatura cu felul in care oamenii isi construiesc o opinie despre compania ta.

Accesul pentru persoanele cu handicap.

In multe parti ale lumii, magazinelor si restaurantelor li se cere sa ofere un acces cat mai facil persoanelor cu dizabilitati, oferind rampe, lifturi si dupa caz, usi automate. Chiar daca in zona ta acest lucru nu este o cerinta impusa de catre autoritati, daca il vei face, iti vei atrage mult mai multi clienti.

Nu vorbim despre etica aici, dar este si mai etic sa o faci. Trebuie sa tii cont de faptul ca nu numai persoanele cu dizabilitati vor fi cele care vor beneficia de aceste sisteme automatizate de usi sau porti.

Chiar si persoanele fara nici un fel de handicap pot beneficia uneori de acestea, mai ales cand ies din magazinul tau de exemplu si au mainile incarcate de la shopping (cu plase, pungi, diferite obiecte cumparate, etc.).

Alte beneficii ale sistemelor de usi automate.

Daca esti proprietarul unui restaurant, al unui magazin sau birou in care traficul este unul ridicat la orice ora, a avea un sistem bun de usi automate, este o buna cale pentru a te asigura ca persoanele ce tranziteaza zona, o vor face usor si rapid.

Duratele de asteptare si “punctele de ambuteiaj” din aceste zone nu convin deloc clientilor si daca sunt pusi sa se confrunte deseori cu astfel de situatii, acestia nu isi vor face o parere buna despre tine si despre afacerea ta. Cu alte cuvinte, impresia pe care o vei lasa, nu va fi una buna.

Un alt beneficiu al sistemelor automate de usi (ce se inchid si se deschid in mod automat) ar fi economia la electricitate. Da, ai auzit bine!

Desi in mod ironic aceste sisteme chiar consuma curent spre deosebire de usile normale, imagineaza-ti faptul ca cele normale vor sta mai mult timp deschise (deoarece persoanele se plictisesc de a le deschide tot timpul) si astfel vei avea pierderi de caldura de la interiorul cladirii (iarna), fiind nevoit sa folosesti mult mai mult sistemele de incalzire (centrala termica de exemplu).

Daca vrei sa-ti pastrezi interiorul cladirii in jurul unei valori setate de temperatura fie iarna sau vara, nu vrei sa ai usi deschise tot timpul.

Sistemele ce deschid si inchid usile nu sunt chiar foarte scumpe si sunt destul de usor de montat chiar si de catre neprofesionisti (daca acestia consulta temeinic anumite manuale, instructiuni de utilizare, etc.). Totusi, recomandam in cazul achizitionarii unui astfel de sistem, sa fie montat de catre o echipa de specialisti.

0 Shares
You May Also Like