Țigara electronica, de ce câștiga teren?

0 Shares
0
0
0

Țigara electronica, de ce câștiga teren? Vedem din ce in ce mai multi oameni care prefera sa cumpere un kit pentru tigara electronica decat un pachet de tigari normale.

Dat fiind faptul ca la inceput, majoritatea fumatorilor priveau cu inversunare aparitia tigarii electronice, succesul acestuia pare cel putin bizar. Pana la urma, cei care fumeaza sunt cei care obisnuiau sa fumeze tigari normale, nu cei care nu fumau.

De ce castiga teren, asadar, tigara electronica?

Desi fumatorii s-ar gandi ca sanatatea este cea care ii indeamna pe fumatori sa faca trecerea la o varianta electrica, in conditiile in care acel lichid tigara electronica din care este generat aburul inhalat, este mult mai sanatos decat tutunul, adevarul este ca exista alte elemente mult mai convingatoare:

– Faptul ca poate sa fie fumata oriunde. Locurile unde se poate fuma au devenit o problema reala pentru fumatori. Nu poti fuma in mijloacele de transport in comun, nu poti fuma in restaurante, nu poti fuma in baruri si in multe tari nu poti fuma nici pe strada. In cazul tigarii electronice, iti este permis sa fumezi in majoritatea acestor locuri, lucru extrem de atractiv.

– Pretul. De multe ori, pretul tigarii electronice este mai mic decat pretul unor tigari normale. Acest lucru atrage, de asemenea, orice fumator.

– Eliminarea mirosului. Mirosul tigarii normale este extrem de neplacut. Chiar si fumatorii inraiti considera ca mirosul din maini sau din haine este unul respingator. Din fericire, in cazul tigarii electronice, mirosul este eliminat sau este inlocuit cu o aroma placuta. In felul acesta nu mai sunt derajnati nici cei din jur si nici fumatorul.

– Este eliminat fumatul pasiv. Atunci cand fumezi tutun, nu iti pui doar viata ta in pericol, ci si pe a celor din jur. Daca fumezi in preajma copiilor risti sa ii imbolnavesti cu fumul expirat. Este un risc mare, pe care niciun parinte nu vrea sa si-l asume. Este si motivul pentru care exista atat de multi oameni care aleg sa fumeze tigara electronica.

Pana la urma, aceasta solutie este una cat se poate de naturala intr-o societate performanta si ofera o varianta cu mult mai multe avantaje, la un viciu care, de ce sa nu recunoastem, este foarte placut uneori.

0 Shares
You May Also Like