Avantaje oferite de catre palo santo

0 Shares
0
0
0

Avantaje oferite de catre palo santoPalo santo este una dintre cele mai aromate paduri din lume. Mirosul sau dulce de pin, menta si lamaie a fost, de secole, un avertizor al vindecarii si a norocului. Samanii, sfintii si cei care cauta o legatura spirituala mai puternica cu lumea, folosesc palo santo pentru a proteja, a experimenta si a vindeca.

Inainte de a cauta informatii despre pret lemn palo santo, trebuie sa descoperi cateva avantaje incredibile pe care le are acest lemn special.

  1. Purificarea spirituala si curatarea energiei prin arderea lemnului.

Timp de secole, poporul indigen din Andes a folosit palo santo pentru purificarea spirituala si curatarea energiei. Cand lemnul este ars, se crede ca elimina energia negativa si restaureaza linistea si calmul.

  1. Inspira creativitatea si aduce iubire si noroc.

Arde betisoarele palo santo sau utilizeaza carbunele pentru impodobirea rituala care va primi bun venit creativitatii, dragostei si norocului in locuinta ta. Lemnul poate ajuta la stralucirea energiei si poate promova sentimente de pozitivitate si bucurie. Mirosul lemnului este deasemenea unul foarte placut, si care odata cu trecerea timpului a aratat ca reduce stresul si anxietatea si sporeste claritatea si concentrarea.

Important de precizat aici este faptul ca forma de utilizare a lemnului este arderea, adica se ard betisoarele de palo santo.

  1. Lemnul aduce o legatura mai profunda cu sursa divina.

Daca meditatia este yin, palo santo este yangul. Mirosul inaltator este partenerul perfect pentru practica dvs. de meditatie. Ridica – ti vibratia si descopera – ti pacea si pamantul in timp ce te scufundati intr-o legatura mai profunda cu Pamantul si cu constiinta ta interioara.

Important de precizat este faptul ca daca iti doresti sa folosesti in acest scop lemnul palo santo, trebuie sa arzi betele palo santo.

  1. Vindecarea fizica prin fierberea lemnului pentru obtinerea ceaiului, sau aplicarea uleiului care contine palo santo.

Palo santo este utilizat pentru a trata o mare varietate de afectiuni fizice, inclusiv raceli, flus, anxietate, depresie, astm, bronsita, dureri de cap si traume emotionale. Utilizeaza uleiul pentru a ajuta la ameliorarea durerii pentru artrita si durerea articulara cu proprietatile sale antiinflamatorii.

Ceaiul Palo santo (obtinut prin fierberea lemnului in apa fierbinte) actioneaza ca un ajutor digestiv natural. Uleiul poate fi adaugat la sapunuri, scrumi si lotiuni pentru curatarea si hidratarea pielii. Lemnul contine, de asemenea, concentratii ridicate de compus numit d-limonen, care se considera ca ajuta la prevenirea unei varietati de cancere.

  1. Protectia energetica si eliminarea negativitatii.

Atunci cand este folosit pentru imprastiere sau ardere, palo santo poate elimina energia negativa, creand un spatiu mai calm si mai linistit. Stabileste un obiectiv cu privire la ceea ce doresti sa eliberezi din spatiu, apoi deplaseaza-te de la colt la colt, pentru a elimina orice energie rau, pentru a inlatura spiritul si pentru a umple casa cu noroc.

Asadar, acestea fiind spuse, palo santo iti poate aduce o multime de beneficii, asa ca este important sa cumperi cateva betisoare din acest lemn magic pentru a le a vea in propria locuinta. In acest fel, cel mai probabil vei duce o viata linistita, fara stres si fara ganduri negative.

0 Shares
You May Also Like