Camere foto digitale

0 Shares
0
0
0

Nu pot sa ma laud ca sunt un fotograf profesionist, insa sunt pasionat de fotografie. Fiind blogger, e necesar sa stiu sa manuiesc cat de cat aparatul foto pentru a scoate poze acceptabile. Trebuie ca sa ai si cu ce sa faci poze. Nu poti sa scoti poze la o calitate exceptionala daca ai un aparat foto primit mostenire de la bunica sau bunicul, chiar daca esti cel mai bun fotograf. Momentan folosesc un Canon PowerShot A2200 . Sunt foarte multumit de el, insa mi-am dat seama ca trebuie sa fac o schimbare. Am pus ochii pe doua aparate foto si o camera video profesionala. N-am bugetul necesar pentru a le cumpara pe toate. Trebuie sa ma hotarasc cat mai repede ce sa aleg dintre Canon EOS 5d mark III body si Canon EOS 60d body. Voi ce sfat prietenesc imi dati ? Mie imi plac ambele. Ca sa fie treaba treaba, m-am gandit sa-mi cumpar si o camera video profesionala. Ce parere aveti despre Panasonic Ag-AC 160 A ? Aveti si alte propuneri ? Sunt curios.

0 Shares
1 comment
  1. 1. http://www.emag.ro/canon-eos-650d-18mp-obiectiv-ef-s-18-135mm-is-stm-ac6559b009aa/pd/DZPQLBBBM/ cu reducere de 40% la e-mag.
    2. E adevarat ca senzori din ce in ce mai precisi compenseaza lipsa de cunostinte despre arta fotografica a utilizatorului.
    3. Un fotograf sau o persoana cu cunostinte solide despre fotografie va face fotografii mai bune cu un Zorky -4 ( Tip Leica perfectionat precursor Zenit – E ) decit un amator cu un aparat foto profesional.
    4. Pentru multe fotografii, facute intr-o o perioada scurta de tip ( lipsa timp de analiza a expunerii, intensitatii luminii, unghiului favorabila ) un aparat foto profesional rezolva situatia facind poze de calitate buna.
    5. Citirea unei carti despre arta fotografica poate duce spre fotografii de top quality.

Comments are closed.

You May Also Like