Care sunt elementele necesare intr-un birou?

0 Shares
0
0
0

Care sunt elementele necesare intr-un birou?Materialele potrivite sunt necesare pentru ca orice birou sa functioneze fara probleme. Toate birourile, de la birourile mici din casa pana la marile corporatii, au nevoie de formulare si papetarie, materiale de prezentare, pixuri si creioane si instrumente desktop de baza.

Sunt necesare, de asemenea, consumabile pentru camere de posta, precum si ustensile de bucatarie si baie. Unele birouri vor avea nevoie de consumabile speciale legate de linia ta de afaceri, dar rechizitele de birou de baza vor ramane aceleasi.

  1. Pe birou

Cumparati caiete, carti sau alt tip de hartie de scris.. Creioane sunt foarte utile, de asemenea. Markerii sunt necesari, dar instrumentele specializate de scriere, cum ar fi un stilou sau markeri uscati, sunt optionale.

Folderele si portofoliile de extindere sunt optionale, dar ofera alternative la prezentare. Cumparati o varietate de note lipicioase, cum ar fi steaguri si file.

Pastrati o sursa de consumabile la indemana, cum ar fi cleme, capse, benzi, ace de legare, franghii si lipici. Asigurati-va ca aveti un capsator de lucru si un dozator de banda.

  1. In camera postala

Papetaria include carti de vizita, anteturi, si plicuri imprimate cu numele companiei si adresa. Daca aveti o carte de vizita pe antet, veti avea nevoie sa fie afisate numarul de telefon, fax si informatii de e-mail.

Plicurile postale de marimea cartilor postale, plicuri de posta electronica de retur si o varietate de dimensiuni de plicuri si cutii sunt necesare pentru camera postala a biroului. Cumpara bule de plastic, pungi de plastic umplute cu aer sau tesatura pentru a impacheta si a proteja transporturile.

Marcile postale pentru masurarea corespondentei sunt necesare pentru toate companiile. Formularele de expediere de la FedEx, UPS, DHL sau alte servicii de curierat sunt bine de avut la indemana si pot fi obtinute pretiparite cu numele companiei si numarul contului de e-mail.

Camera postala ar trebui sa aiba, de asemenea, banda de legat si instrumente de taiere, cum ar fi un cutit sau o cutie si taietor- foarfece. Nu uitati sa cumparati cutite de rezerva pentru cutit. Adezivul universal este, de asemenea, util pentru a il avea la indemana.

  1. Spatiul util de recreere

Birourile care ofera bauturi angajatilor au nevoie cel putin pahare, servetele si consumabile de cafea, cum ar fi zahar etc. Pastrati de asemenea cafea, ceai si ciocolata calda in aceasta zona.

Elementele de curatare pentru camera de recreere ar trebui sa includa bureti, prosoape de hartie, sapun si un detergent antimicrobian pentru chiuveta si mese.

Pentru baie, hartia igienica, prosoapele de hartie si sapunul antimicrobian sunt consumabilele minime necesare. Consumabilele de curatare ar trebui sa includa un detergent pentru baie si dezinfectant si un dispozitiv de curatare a sticlei.

Pentru curatarea intregului birou, cumparati un mop bun si o galeata, o matura sau un aspirator. Cumparati produse de curatare a podelei, de curatare a sticlei, bureti si lavete de curatare si servetele.

  1. Pe biroul de lucru

Toate birourile au nevoie de niste materiale de referinta. Cumparati un dictionar bun si pastrati cartile de telefon la indemana. De asemenea puteti comanda de la importator STABILO in Romania pixuri si elemente de papetarie de buna calitate.

0 Shares
You May Also Like