Care sunt regulile de baza ale unei vestimentatii de ocazie?

0 Shares
0
0
0

Cand va alegeti rochii de ocazie trebuie sa tineti seama de numeroase elemente. In primul rand, alegeti rochia de seara in functie de forma corpului. Aceasta va ajuta cel mai mult sa va alegeti cea mai potrivita rochie de seara.

Daca aveti de exemplu forma corpului para, atunci este bine sa optati pentru o rochie care sa acopere soldurile si sa descopere umerii, pentru a reusi armonizarea intregii aluri. Daca din contra aveti forma de clepsidra, sunteti o femeie norocoasa, pentru ca va va veni bine absolut orice rochie. Majoritatea hainelor care sunt facute azi, sunt gandite pentru acest ideal.

Daca aveti un bust de invidiat si soldurile sunt extrem de micute, atunci puteti sa va subliniati avantajul unor sani superbi, purtand o rochie care sa va dezgoleasca in zona umerilor si a bustului, in acelasi timp acoperind zona soldurilor si a coapselor.

Puteti bineinteles sa optati pentru ceva care acopera mult mai mult, dar care in acelasi timp sa scoata in evidenta un trup foarte frumos. In al doilea rand, tinuta de seara trebuie aleasa in functie de ocazie si locatie. Acestea reprezinta doua aspecte foarte importante pentru alegerea tinutei de seara.

Multe evenimente necesita tinute extrem de elegante. Rochitele pentru cocktail sunt mereu o alegere extraordinara pentru asemenea ocazii. De exemplu, petrecerea de revelion este una dintre aceste evenimente. Rochitele trebuie alese bineinteles si in functie de locatia pentru un asemenea eveniment. Daca localul este unul elegant, trebuie sa fiti la fel de elegante.

Pentru a fi si mai elegante trebuie sa adaugati accente pretioase cum sunt culorile metalizate, bijuteriile din pietre pretioase sau perle. Daca, de exemplu, localul este mai degraba formal si petrecerea este una intre amici, trebuie sa fiti mult mai indraznete.

Rochia pentru petrecere poate fi purtata cu ciorapi in culori vii sau optati pentru alte accente de culoare. De obicei, nota de seara poate sa fie subliniata cu ajutorul unor elemente care sporesc eleganta: paiete, bijuterii, etc.

Pentru evenimente de gala, rochia lunga este mereu o alegere extrem de buna. In al treilea rand, este importanta perioada anului. Cel mai nepotrivit este sa apari la un eveniment festiv imbracata in neconcordanta cu anotimpul.

De exemplu, iarna in anumite locatii nu sunt potrivite sandalele. Daca vreti totusi sa incaltati sandale, va trebui sa cumparati sandale cu blanita care sunt foarte apreciate in sezonul rece.

Nu in ultimul rand este importanta geanta de seara. Indiferent de importanta evenimentului la care urmeaza sa participam, trebuie sa fie nelipsita geanta de seara. De fapt aceasta trebuie sa fie o gentuta mica tip plic sau portofel pentru obiectele de uz personal al unei doamne cum ar fi rujul, batista, etc.

Gentuta trebuie sa fie decorata cu paiete sau pietre in culori metalizate pentru a spori efectul de eleganta. Geanta trebuie aleasa in functie de tinuta si de celelalte elemente mentionate mai sus. Pentru un eveniment formal se poate alege si o geanta mai mare. Acest element reprezinta un semn distinctiv al elegantei dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like