Casa cu mansarda – exploateaza spatiul intr-un mod avantajos

0 Shares
0
0
0

De departe o varianta avantajoasa de exploatare a spatiului, casele cu mansarda sunt preferate astazi in randul celor hotarati sa ridice o casa. Proiectele ce le vizeaza sunt fie realizate de la zero, fie adaptate, in functie de preferintele si asteptarile fiecaruia.

O casa cu mansarda este o idee excelenta pentru avantajul versatilitatii. Daca iti doresti sa fie cu etaj, e la alegerea ta, iar bugetul pe care il presupun poate fi de asemenea mai convenabil decat te astepti. In ceea ce priveste mansarda, ai posibilitatea de a o ridica fie pe sarpanta, fie pe zidarie, fie pe stalpusori. Tine de viziunea fiecaruia cum va fi contura acest spatiu, dar cert este ca ajutorul potrivit poate rezulta int-o casa confortabila si placuta.

Ce aspecte recomanda o casa cu mansarda?

Despre avantajatele acesteia pot vorbi fie specialistii in proiecte case cu mansarda ca Smart Home Concept, fie cei care deja se bucura de traiul intr-o astfel de locuinta.

Despre un proiect cu mansarda trebuie sa stii ca exista posibilitatea de a fi construita si dupa ce deja e gata casa. Bineinteles, va fi vorba de o alta cheltuiala, aceasta va necesita izolare suplimentara, dar si alte investitii. Trebuie sa o pui la punct pentru a evita neajunsurile cauzate de frig si umiditate, printre altele. In orice caz, trebuie sa stii ca in cazul locuintelor cu mansarda exista conditii termice cu mari plusuri. Mansarda in sine este un avantaj insemnat.

Prin acesta, deja beneficiezi de extra spatiu, spatiu in care poti sa locuiesti sau in care poti alege sa depozitezi lucruri. Cert este ca ai posibilitatea de adapta un proiect de casa in care sa o incluzi si sa te bucuri de rezultate. Unii o iau in considerare pe post de camera extra pentru locuit. Altii prefera sa amenajeze un spatiu special de joaca pentru copiii. Idei sunt nelimitate.

Pentru cei care pun un accent insemnat pe partea estetica, o casa cu mansarda vine cu acest avantaj. E valabil indiferent ca alegi o casa pe un nivel sau una care are etaj. Alt plus, pe termen lung, spre exemplu, ar fi impozitele mai mici de platit.

Poti avea o casa moderna, eleganta si confortabila, fara a fi cazul sa faci vreun compromis. Atunci cand structura este sanatoasa, te bucuri si de o eficienta energetica mai mare, alaturi de o rezistenta crescuta in caz de seisme. Ti-am starnit atentia? Afla mai multe despre proiectele de casa cu mansarda pe smarthomeconcept.ro.

Contact:

office@smarthomeconcept.ro

0728 407 562

Smart Home Concept
str. Matei Voievod nr. 35
sector 2, Bucuresti.

0 Shares
You May Also Like